Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται ήδη εκτός Survivor 5 - Τι συνέβη και αποχώρησε

Η αλήθεια για την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκεται ήδη εκτός Survivor 5 - Τι συνέβη και αποχώρησε

"Φωτιά" έχουν πάρει τα spoilers με την αποχώρηση της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, ένα γεγονός που από το Σαββατοκύριακο σας είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα.

Πως πήρε όμως την απόφαση για να αποχωρήσει οικειοθελώς; Η ίδια είχε αποκαλύψει πως περνάει πολύ δύσκολα τις τελευταίες εβδομάδες. Είχε εξομολογηθεί άλλωστε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, το οποίο δεν την έχει αφήσει να ηρεμήσει. Επίσης, δεν είχαν τέλος και οι πονοκέφαλοι κάτι που δεν είχε ποτέ στη ζωή της.

«Παρατηρώ ότι έχει αλλάξει η διάθεσή μου, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Και ψυχολογικά και σωματικά νομίζω πως πλέον δεν αντέχω», είπε μεταξύ άλλων, "λυγίζοντας" μπροστά στην κάμερα και λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο.

Η αποχώρηση της Ναυσικάς από το Survivor 5

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λοιπόν έφτασε στα όρια της και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor 5 και να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια της. Ήδη μάλιστα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού!

Από χθες Τρίτη 10/5, πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα, οι παίκτες συζητούσαν την ώρα που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια δεν ένιωσε καλά και μεταφέρθηκε στον γιατρό προκειμένου να την εξετάσει ενώ παράλληλα θα απέχει από το αγώνισμα δεδομένης της κατάστασης.

Μπορεί σήμερα 11/5 να την δούμε στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά και η Ναυσικά βρίσκεται εκτός Survivor!

Τα tweets για την επιστροφή της Ναυσικάς