Survivor 5: «Το ένιωσα σαν προδοσία» - Ο Γιώργος Κατσαούνης "αδειάζει" δημόσια την Μυριέλλα

Όσα αποκάλυψε για την μεταξύ τους σχέση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Το ένιωσα σαν προδοσία» - Ο Γιώργος Κατσαούνης

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 13/5 ο Γιώργος Κατσαούνης στην εκπομπή «Love it» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα (δείτε εδώ το βίντεο κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα).

Ο πρώην παίκτης του Survivor που αποβλήθηκε από την παραγωγή, αναφέρθηκε τόσο στην Μυριέλλα όσο όμως και τον Τάκη, με αφορμή τον τσακωμό τους που του στοίχησε την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε για τον Καραγκούνια).

Προδομένος αισθάνεται ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα

«Δεν θα την πάρω τηλέφωνο, έχει φλερτ. Μου άρεσε πολύ όταν την είδα και την κυνήγησα. Είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα, αλλά στο έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον Τζον και κάποιος από τη μπλε ομάδα μου είπε πως είναι το φλερτ της. Το ένιωσα σαν προδοσία. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είχα με τη Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη ιστορία που έληξε άδοξα», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είχε πει για το φλερτ με τον Κατσαούνη η Μυριέλλα

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζον Λυγνό καθώς και σε όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο (ο οποίος βέβαια έχει βρει άλλο φλερτ από τη μέρα που έφυγε η Μυριέλλα).

«Με τον Τζον έχουμε μία τρομερή ψυχική ένωση, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους, δηλαδή να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, συναισθηματικά, εγκεφαλικά. Μας ένωσε η τέχνη της μουσικής αλλά το αποτέλεσμα της μουσικής μας προέρχεται από αυτή τη χημεία.

Για εμένα ο Τζον δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα καταλάβαινε τη σχέση μας» είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρέντη για τη σχέση της.

«Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι με ενημέρωσε πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο απέναντί μου είναι αυθεντικός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου.

Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι είναι εκεί οι κάμερες. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει και είναι και πιο σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος από την άλλη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.