Survivor 5: Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας

Τελείωσε άδοξα το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε σοκ οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας

Αναμφίβολα το Survivor 5 έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς κατά καιρούς έχουμε δει περιστατικά που μας έχουν αφήσει άφωνους. Ωστόσο, αυτή τη φορά η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού μόνο ευχάριστη δεν ήταν.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από τον τραυματισμό της. Οι συνθήκες είναι αντίξοες κάτι που την έκανε να έρθει σε αυτή την τελική απόφαση.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω εξελίξεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που στην αρχή έχει ενθουσιασμό αλλά στην πορεία και δυσκολίες. Είχαμε μια εξέλιξη για την οποία θα ήθελα να σας ενημερώσω.

Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στα αγωνίσματα λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο Survivor. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

«Άντε γα@@ θα λέω σε...» - Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Ναυσικά

Θέμα χρόνου ήταν να πλακωθεί και με την Ναυσικά η Ασημίνα στο Survivor 5, αφού μιλάμε για δύο δυνατές προσωπικότητες που θέλουν πάντα να έχουν το πάνω χέρι

Μ' αφορμή τον τσακωμό που είχε η Ασημίνα με τον Άρη στο τελευταίο επεισόδιο, υπήρξε τρομερό παρασκήνιο και ανάμεσα στις δυο συμπαίκτριες. Μπορεί το μοντέλο μπροστά στις κάμερες να πήρε την θέση της Ασημίνας, όμως όταν επέστρεψαν στις παραλίες και οι κάμερες ήταν κλειστές η Ναυσικά της έκανε ευθεία επίθεση, με την τελευταία να μην μασάει τα λόγια της, ούτε για τη νέα της συμπαίκτρια.

Δείτε τι συνέβη στο Athensmagazine.gr