Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 17/5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έχουμε το όνομα!

Survivor 5 spoiler 17/5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Reality 17.05.2022 23:11
Από Youweekly Team

Οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 είναι ραγδαίες καθώς μετά από την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω υγείας, οι ισορροπίες στο ριάλιτι έχουν περάσει από 40 κύματα για τους παίκτες μιας και οι ομάδες έπρεπε να διαμορφωθούν εκ νέου.

Από την άλλη, οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς μιας και σας έχουμε ήδη το πρώτο όνομα το οποίο θα είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και σύμφωνα με το spoil που σας είχαμε κάνει νωρίτερα η Μπλε ομάδα είναι εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει την Κόκκινη με αποτέλεσμα να είναι παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Πάμε τώρα στα σημαντικά...

Οι Κόκκινοι λοιπόν είναι εκείνοι οι οποίοι θα έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους, μιας και οι περισσότεροι έχουν έρθει αρκετά κοντά ο ένας με τον άλλον. Βέβαια, όταν αφορά την πολυπόθητη νίκη του Survivor, οι περισσότεροι έχουν δείξει πως είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, το όνομα που θα βγει από την κάλπη απόψε είναι αυτό του Τάκη, μια επιλογή αρκετά λογική. Μάλιστα, την ατομική ασυλία καταφέρει να κερδίσει η Στέλλα Ανδρέαδου παρά το γεγονός ότι έχει ασυλία μετά τον κανονισμό των δύο.

UPDATE! Όπως ξέρουμε το παιχνίδι είναι γεμάτο με ανατροπές. Τελικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 17/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Survivor 5: Αποχωρεί Τάκης Καραγκούνιας ή Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

Share