Survivor 5: «Τι έκανες ρε νούμερο;» - Στα «μαχαίρια» η Μαίη με τον Τάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Τι έκανες ρε νούμερο;» - Στα «μαχαίρια» η Μαίη με τον Τάκη

Χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 18/5 έγινε ένας απίστευτος χαμός στο Survivor, καθώς η απομόνωση και η αφαγία έχει κάνει τους παίκτες πιο οξύθυμους και νευρικούς, από ήταν πριν. Όμως οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος.

Χαμός ανάμεσα σε Τάκη και Μαίη

Αυτή την φορά η κόκκινη ομάδα έχασε την δοκιμασία ασυλίας και η ένταση μεταξύ τους χτύπησε «κόκκινο». Ο Τάκης Καραγκούνιας κι η Μαίη Εμμανουηλίδου συγκρούστηκαν όσο ποτέ, ενώ η personal trainer δεν συγκράτησε τα νεύρα της και πέταξε στον μισθοφόρο ένα μπουκάλι νερό.

«Μην μου φωνάζεις» ούρλιαζε η Μαίη με τον Τάκη να απαντά: «Τι έκανες ρε νούμερο; Εγώ σας φταίω πάλι; Ωραία συμπεριφορά μπράβο σου. Δείξτε ποιοι είστε. Βλέπεις πως με έκανε; Εγώ τι έκανα που με έβρεξε; Πάρε δρόμο. Πες τι μου έκανες;»

Έτοιμος για τη μετακόμιση ο Τάκης Καραγκούνιας - Αποχωρεί από...

Το αποψινό (18/5) επεισόδιο του Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ φαίνεται πως για άλλη μια φορά θα τα έχει όλα μέσα μιας και μετά από τον επεισοδιακό καυγά στον Άγιο Δομίνικο σειρά είχαν και οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να φτιάξει τη δική του καλύβα. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν το κάνει για λόγους προβολής αλλά ότι το κάνει διότι έτσι είχε πει από την αρχή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησα για την καλύβα μου σήμερα να την τελειοποιήσω. Αποφάσισα να την φτιάξω δίπλα στην κόκκινη ομάδα αφού είμαι δίπλα στην κόκκινη ομάδα αλλά είμαι τελείως απομονωμένος. Θα έχω τον δικό μου χώρο και δεν θέλω να έχω καμία επαφή. Και μάλλον από την άλλη εβδομάδα θα πάρω και τα δικά μου εφόδια, τις δικές μου προμήθειες ώστε να είμαι τελείως αυτόνομος».