Survivor 5: Μεταμεσονύχτιος καυγάς στον Άγιο Δομίνικο - Σε έξαλλη κατάσταση οι παίκτες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Μεταμεσονύχτιος καυγάς στον Άγιο Δομίνικο - Σε έξαλλη κατάσταση οι παίκτες

Το βράδυ της Τετάρτης (18/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο στο Survivor 5 όπου οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές από τα πρώτα κιόλας λεπτά μιας και ένας μεταμεσονύχτιος καυγάς στους Κόκκινους έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από το χθεσινό συμβούλιο (17/5) το μπέρδεμα ανάμεσα σε Στέλλα, Άρη και Βρισηίδα έφερε "πανικό" στις ισορροπίες των παικτών μιας και τις τελευταίες ημέρες οι τσακωμοί έχουν "φουντώσει" για άλλη μια φορά.

Ο μεταμεσονύχτιος καυγάς στο Survivor 5

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Μαρτίκα

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 17/5 επεισόδιο του Survivor 5 η Κόκκινη ομάδα έχασε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να ψηφίσουν τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σήμερα 18/5, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία (δείτε ποιος κερδίζει) και θα δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι...

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο παιχνίδι ωστόσο τα πρόσωπα που απασχολούν είναι ξανά τα ίδια! Όλοι οι παίκτες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος τσακώθηκε με όλους και χτίζει τη δική του καλύβα για να είναι μακριά από τους πάντες.

Μάλιστα, στο επεισόδιο χθες είχαν στηθεί πολλά πηγαδάκια και συζητούσαν πως θα ήθελαν αυτός να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δηλώνοντας πότο θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας οι οποίες ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες, οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας.

Ο Τάκης είναι λογικό και επόμενο να ψηφιστεί, ενώ η Στέλλα που έχει την ατομική ασυλία θα ψηφίσει τον Στάθη μιας και ο Ταλάντσεβ εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά, τον γνωρίζει περισσότερο και είναι καλοί φίλοι.

Survivor 5 spoiler 18/5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Να σημειωθεί πως από τους Κόκκινους δεν μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες! Ο Γιώργος Λιανός επικαλέστηκε το νέο κανόνα που δεν επιτρέπει στους παίκτες να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους όταν ο αριθμός γυναικών και αντρών των δύο ομάδων δεν είναι ίσος. Δηλαδή, στην Κόκκινη υπάρχουν 2 γυναίκες, ενώ στην Μπλε, 3. Οι δύο αυτές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να ψηφιστούν μέχρι η αντίστοιχη ομάδα να φτάσει στον ίδιο αριθμό.