Survivor 4: Δεν κλείνουν οι πληγές με τίποτα - Κατασημαδεμένα τα πόδια της Ελευθερίου μετά το παιχνίδι

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 4: Δεν κλείνουν οι πληγές με τίποτα - Κατασημαδεμένα τα πόδια της Ελευθερίου μετά  το παιχνίδι

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι γνωστή μέσα από επιτυχίες, που έχει κάνει στο χώρο του τραγουδιού καθώς έχει μια πολύ καλή φωνή, με την κυπριακή χροιά της να ξεχωρίζει. Η απόφαση της να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor 4 μόνο καλό της έκανε, αφού το κοινό θυμήθηκε ξανά το ταλέντο της.

Εκτός από τα θετικά όμως, έμειναν και κάποια αρνητικά από το δύσκολο αυτό παιχνίδι επιβίωσης με πρώτο και κύριο, τα σημάδια στα πόδια της. Με μια φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram έδειξε χωρίς κανένα κόμπλεξ πως είναι σήμερα, ένα χρόνο μετά αυτό το σημείο του σώματος της. Κατά τα άλλα όμως να τονίσουμε πως παραμένει μια κούκλα, με κορμί λαμπάδα, αφού μετά το ριάλιτι έχει εφαρμόσει μια εξαιρετική δίαιτα.

Τα σημάδια της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor 4

«Μετά από έναν χρόνο και δε θα φύγουν ποτέ» έγραψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Σημάδια Ελευθερία Ελευθερίου

«Βλέπω το Survivor γιατί...»

Η κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα συνάντησε, το πρωί της Κυριακής 13/3, την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πρόσφατα είχε αποκαλύψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της μετά την συμμετοχή της στο Survivor. Η τραγουδίστρια, μίλησε μεταξύ άλλων για τα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την Eurovision, στην οποία όπως είπε θα ήθελε να ξαναπάει.

«Συζητάω πράγματα, όμως δεν μπορώ να τα αποκαλύψω», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και τόνισε πως θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικό, το οποίο να βρίσκεται κοντά στο στοιχείο τη, ενώ πρόσθεσε:

«Βλέπω το Survivor γιατί έχω και δικά μου παιδιά μέσα και τα συμπονώ».

«Ήμουν πολύ μικρή, δεν είχα την εμπειρία. Αν πήγαινα τώρα θα ήταν τελείως αλλιώς ο τρόπος που θα το διαχειριζόμουν», αποκάλυψε για την Eurovision, ενώ για τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε:

«Φυσικά και στηρίζω την Ανδρομάχη και την Αμάντα γιατί είναι νέα κορίτσια».