Survivor 5: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία...» - ''Πάγωσαν'' όλοι με την ανακοίνωση του Λιανού

Λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία...» - ''Πάγωσαν'' όλοι με την ανακοίνωση του Λιανού

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης survivor 5 έχει χαρίσει μήνες τώρα έντονες στιγμές σε όλο το κοινό, που παρακολουθεί ανελλιπώς τα δρώμενα που εξελίσσονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στο σημερινό 30/5 επεισόδιο λίγο πριν αγωνιστούν οι παίκτες στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας (Δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) ο Γιώργος Λιανός έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες θυμίζοντας σε όλους πως το τέλος είναι πολύ κοντά.

Πιο αναλυτικά, τόνισε πως πλέον όποια ομάδα χάνει την ασυλία θα πηγαίνει κανονικά για την ατομική ασυλία. Από τη διαδικασία αυτή και στο εξής θα προστατεύεται μόνο ο παίκτης, που θα παίρνει το τοτέμ και οι υπόλοιποι όλοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες του Survivor 5

''Φωτιά'' η αποκάλυψη του Μαρτίκα για τη Βρισηίδα

To σημερινό 30/5 επεισόδιο στο Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν δηλώσεις λίγο πριν ετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Οι παίκτες λοιπόν, με αρκετά ανεβασμένο ηθικό έκαναν τις προσωπικές τους δηλώσεις με του Μαρτίκα να ξεχωρίζει.

Ο πρώην της Βρισηίδας Ανδριώτου αναφέρθηκε στη σχέση με την κοπέλα, λέγοντας πως αν τελικά χάσει η ομάδα της την ασυλίας, εκείνος με τον τρόπο του θα την στηρίξει καθώς όπως αποκάλυψε της το είχε υποσχεθεί και πρέπει να το τηρήσει.