Survivor 5: «Όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό...» - Η Στέλλα αποκαλύπτει ποιον θέλουν να ξεφορτωθούν οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο

Όλες οι δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό...» - Η Στέλλα αποκαλύπτει ποιον θέλουν να ξεφορτωθούν οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο

Μόλις χτες το βράδυ 2/6 η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ σήμερα το πρωί μίλησε για πρώτη φορά στο «Love it». Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων μίλησε για την σχέση της Βρισηίδας με τον Μαρτίκα, αλλά και για το ποιος πιστεύει θα αποχωρήσει μόλις το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Αυτός θα φύγει πρώτος όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό

«Είναι αστείο ότι ο Άρης έχει έρθει κοντά με την Βρισηίδα και την Ασημίνα, διότι αν το παιχνίδι γίνει ατομικό την πρώτη που θα πετάξουν έξω θα είναι την Βρισηίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Ενώ πρόσθεσε πως ο Άρης δεν έχει πραγματικούς φίλους μέσα στο παιχνίδι και το μόνο που τον νοιάζει είναι η κορυφή, δίνοντας ένα παράδειγμα ανάμεσα σε αυτόν και τον Τάλα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου κράζει την Μαίη

«Δεν ήταν σχέδιο Σπύρου, όλοι μαζί καθίσαμε και μιλήσαμε. Η Μαίη βέβαια δεν συμφώνησε. Η Μαίη φοβόταν τον τάκο. Γι΄ αυτό και ήθελε να δώσει εμένα οπότε με παραξένεψε που είπε ότι δεν περίμενε να την ψηφίσω. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, απλά συμβιώναμε στην καλύβα».

Όσο για τον Μαρτίκα, είπε: «Δε περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος σαν Μεσσίας. Ο λόγος του ίσως ήταν ένα έξτρα βοήθημα να μείνω εγώ ή η Μαίη. Ο Σπύρος ξέρει να χειρίζεται το λόγο και έχει επιχειρήματα για κάθε τι που λέει. Γι' αυτό θεωρώ μένει στο παιχνίδι. Ίσως έχει κάνει και κάποια προεργασία με δικά του άτομα, που τον στηρίζουν»

«Η Μαίη είναι πονηρή. Δεν ήμασταν ποτέ κοντά, δε μ' άφηνε να την πλησιάσω. Θεωρώ πολύ ψέμα πως θα μείνει μόνη με τα κορίτσια και πώς θα τα αντιμετωπίσει. Δεν την ένοιαζε η Στέλλα, είχε πει σε παίκτη ότι άλλη μια βδομάδα είναι έξτρα χρήματα», συμπλήρωσε για τη Μαίη.