Survivor 5 spoiler 6/6: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 6/6: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Περίπου 5μιση μήνες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός και ορισμένοι από τους παίκτες, αφού οι περισσότεροι μπήκαν στην συνέχεια στο Survivor 5. Ο παρουσιαστής που μένει σε ένα πανέμορφο σπίτι που μοιάζει με βίλα, δεν σταματά να κάνει ανατρεπτικές ανακοινώσεις στις δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινους. Όπως έκανε και χθες 5/6 λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου.

Στον αγώνα κατάταξης που έτρεξαν, τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Νίκος Γιάννης και ο Στάθης Σχίζας, όπου έγιναν και οι νέοι αρχηγοί των ομάδων. Ο Στάθης (Κόκκινοι) επέλεξε Γιώργο, Σταυρούλα, Μαίη και Σπύρο, ενώ ο Νίκος Γιάννης, Άρη, Ασημίνα και Βρισηίδα.

Απόψε λοιπόν, Δευτέρα 6/6, νέοι Μπλε και νέοι Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Οι ασυλίες αυτές είναι και οι πιο κρίσιμες, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Survivor 5 γίνει ατομικό και ένα μήνα πριν τον μεγάλο τελικό - δείτε τι λένε οι στοιχηματικές για τον νικητή.

Το κλίμα μπορεί στην αρχή να είναι ηλεκτρισμένο εξαιτίας ενός καβγά ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα, καθώς η δεύτερη με το που άλλαξε ομάδα ξεκίνησε να την κράζει, ωστόσο, όλα αυτά θα ξεχαστούν στον στίβο μάχης.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Survivor 5 spoiler 6/6

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι ποια άλλη; Η μπλε! Η απόφαση του Στάθη να επιλέξει παίκτες βάση φιλία και "ηρεμίας" στην ομάδα φαίνεται πως δεν ήταν σωστή... βέβαια η συνέχεια θα δείξει.