Survivor 5: «Δεύτερος Τάκης» - Πινγκ πονγκ οι κατηγορίες ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μαίη για το σπρώξιμο στον αγώνα

Δείτε το στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεύτερος Τάκης» - Πινγκ πονγκ οι κατηγορίες ανάμεσα σε Βρισηίδα και Μαίη για το σπρώξιμο στον αγώνα

Στον σημερινό (6/6) αγώνα του Survivor 5, δεν έλειψαν οι εκρήξεις, καθώς η Βρισηίδα και η Μαίη βρέθηκαν σε μία έντονη στιγμή, με την πρώτη να διαμαρτύρεται πως η δεύτερη την έσπρωχνε όσο ήταν αντιμέτωπες στο ίδιο race. Όλοι γνωσρίζουμε για τον έντονο χαρακτήρα του μοντέλου, και ήταν αναμενόμενο πως δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα, μετά το περιστατικό η Μαίη άρχισε να υποστηρίζει πως η Βρισηίδα ήταν εκείνη που την έσπρωξε και άρχισε να εξηγεί στους συμπαίκτες της τι συνέβη και πόσο δυνατά την "έκανε πέρα". Ο κόσμος, όπως συνηθίζουν να λένε, θα κρίνει από μόνος του, διότι όλα έχουν καταγραφεί, ενώ ήδη υπάρχουν σχόλια για την συμπεριφορά της Σταυρούλας.

Η ένταση ανάμεσα στην Βρισηίδα και την Μαίη στον σημερινό αγώνα του Survivor 5

Τα "έχωσε" ο Νίκος Γιάννης στον Άρη Σοϊλέδη - «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ»

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Προβλέπω ότι δεν θα περάσει κάποια εβδομάδα ήσυχη πλέον, κάθε βδομάδα θα αλλάζει κάποιος. Τρεις ασυλίες σημαίνει ότι αν χάσουμε και τις τρεις θα έχουμε τρεις υποψήφιους από την ομάδα μας. Δύσκολα τα πράγματα…

Οπότε ένα κίνητρο παραπάνω για να κυνηγήσουμε τις ασυλίες πιο δυνατά. Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί αυτές οι ασυλίες θα είναι ό,τι πιο σημαντικό για εμάς». Από την άλλη ωστόσο ο Νίκος Γιάννης δεν δίστασε να πετάξει την μπηχτή του μιας και ανέφερε: «Δεν έχω ηγετικές τάσεις εγώ, εδώ είναι το γούρι μου και κάθομαι εδώ».