Survivor 5: Εκτός αγώνα ο Σπύρος Μαρτίκας - Τι συνέβη;

Δύσκολα τα πράγματα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Εκτός αγώνα ο Σπύρος Μαρτίκας - Τι συνέβη;

Ο σημερινός (7/6) αγώνας ασυλίας για το Survivor 5 έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο ένα δυσάρεστο γεγονός διέκοψε για λίγο την φυσιολογική ροή του παιχνιδιού. Ο Σπύρος Μαρτίκας, παίκτης των κόκκινων, βρέθηκε εκτός αγώνα, ύστερα από τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που βρισκόταν αντιμέτωπος με τον Νίκο Γιάννη, στην προσπάθειά του να περάσει ένα χαμηλό εμπόδιο, ο φαρμακοποιός έτρεξε με φόρα και χτύπησε δυνατά το κεφάλι του σε αυτό. Αμέσως όλοι οι παίκτες έτρεξαν να δουν πως είναι και του δόθηκε ένα κολάρο για τον λαιμό του. Η μόνη που δεν έτρεξε στο πλευρό του ήταν η Βρισηίδα, η οποία προηγουμένως "έκραζε" τον Στάθη.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, αποχώρησε για να τον εξετάσουν επίσημα και οι γιατροί. Ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που πήρε την θέση του στον στίβο μάχης.

Ο τραυματισμός του Σπύρου Μαρτίκα στο σημερινό (7/6) επεισόδιο του Survivor 5

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5, καθώς η ομάδα των Κόκκινων έχασε το αγώνισμα το βράδυ της Δευτέρας 6/5, ένα γεγονός που έφερε πολλές εντάσεις στο συμβούλιο του νησιού.

Από αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες αλλάζουν! Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός δεν θα υπάρχει ατομική ασυλία. Οι αγώνες ασυλίας πλέον θα είναι τρεις άρα θα έχουμε τρία συμβούλια από τα οποία θα αναδειχτούν τρεις τουλάχιστον υποψήφιοι, καθώς μπορεί να έχουμε και ισοψηφία.

Σήμερα όμως Τρίτη 7/6 πριν το αγώνισμα και το συμβούλιο του νησιού, θα σημειωθεί μια μεγάλη ένταση, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Βρισηίδα και όλη την ομάδα των Κόκκινων. Στο στόχαστρο ωστόσο θα μπει ο Σπύρος Μαρτίκας. Μπορεί οι δυο παίκτες κάποτε να ζούσαν ένα τρυφερό ειδύλλιο, όμως πλέον είναι εχθροί και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τσακωθεί.

Θα δούμε λοιπόν, το μοντέλο να σπαράζει στο κλάμα στην παραλία λέγοντας στους Κόκκινους να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν γιατί δεν είναι καθόλου ωραίο και σωστό αυτό που κάνουν. Παίρνοντας έτσι τα πράγματα της απομακρύνεται από την καλύβα φεύγοντας...

Το επεισόδιο ωστόσο θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού με την Ασημίνα να υποστηρίζει την Βρισηίδα, λέγοντας πως ο Σπύρος την προσέγγισε και δημιούργησε αυτή την σχέση μόνο και μόνο για να δειχτεί και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Μπλε ομάδα θα χάσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και θα αναγκαστεί να ψηφίσει έναν παίκτη της για αποχώρηση. Αυτός ο παίκτης λοιπόν όπως μας πληροφόρησε πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, αφού είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

Survivor 5 spoiler 7/6 υποψήφια προς αποχώρηση Βρισηίδα