Survivor 5: «Είχα αισθήματα για σένα» - Η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας θυμήθηκαν για λίγο τα παλιά

Τα βρήκαν μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Είχα αισθήματα για σένα» - Η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας θυμήθηκαν για λίγο τα παλιά

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέκτησαν μία κόντρα μετά το χθεσινό (7/6) συμβούλιο του Survivor 5 και σε αυτήν αναμειγνύεται η Βρισηίδα Ανδριώτου. Έτσι, η Βρισηίδα ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει με τον πρώην σύντροφό της, ώστε να λήξει αυτό το θέμα και ο ίδιος να καταλάβει τι ακριβώς φταίει για την απομάκρυνσή τους.

Παρόλα αυτά, ο Μαρτίκας μετά από ένα σημείο φάνηκε πως χάθηκε στο βλέμμα της Βρισηίδας και θυμήθηκε για λίγο τα παλιά, ενώ το μοντέλο του είπε πως, πράγματι, είχε αισθήματα για εκείνον και έπειτα συμπλήρωσε πως της έχει λείψει η ασφάλεια και η προστασία που της προσέφερε.

Θυμήθηκαν τα παλιά ο Μαρτίκας και η Βρισηίδα στο Survivor 5

«Δεν ήρθε να δει αν ζω ή αν πέθανα»

Μετά το τέλος του χθεσινού (7/6) αγώνα ασυλίας του Survivor 5 και την "επίθεση" κατά της Βρισηίδας από την ίδια της την ομάδα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου το μοντέλο δέχθηκε άλλη μία μικρή "επίθεση" από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης και η Βρισηίδα ήταν η μόνη που δεν πήγε να δει πως ήταν.

Αυτό βρήκε ως αφορμή για να εκφράσει το παράπονό του, όμως η ίδια του εξήγησε πως μόλις είχε τελειώσει το run της και δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει, όμως αμέσως ρώτησε τους συμπαίκτες της για την κατάστασή του όταν εκείνοι επέστρεψαν στον πάγκο τους.