Survivor 5 Spoiler (9/6): Αυτό αλλάζει τα πάντα - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (9/6): Αυτό αλλάζει τα πάντα - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο μέχρι τη μέρα που θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός). Οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι, ωστόσο από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου (η οποία τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να τη δουν οι γιατροί) και Γιώργος Ταλάντσεβ, είναι οι παίκτες που βρέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Μπλε και Κόκκινοι έχασαν τις ασυλίες τους αυτή την εβδομάδα και έτσι οι υποψήφιοι θα έλεγε κανείς πως είναι μοιρασμένοι.

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (9/6) από το Survivor 5

Το παιχνίδι έχει μπει πια σε τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως βασικός στόχος όλων των παικτών είναι να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέχρι τουλάχιστον να γίνει το παιχνίδι ατομικό.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και παρακαλέσαμε πολύ προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά από μεγάλη πίεση μας αποκάλυψε πως τον δρόμο για την Ελλάδα έχει ήδη πάρει... η Βρισηίδα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ήθελαν τη Βρισηίδα να έχει ήδη ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει. Όπως φαίνεται, η επιθυμία της έγινε διαταγή, αυτή τη φορά από το κοινό.,