Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (9/6) έπαθλο

Με σκορ 8-7

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (9/6) έπαθλο

Επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, ο σημερινός (9/6) αγώνας του Survivor 5 έληξε με την νίκη των μπλε, για άλλη μία φορά. Οι κόκκινοι δεν μπόρεσαν να χαρούν την χθεσινή (8/6) τους επιτυχία και επέστρεψαν στην καλύβα τους με άδεια χέρια και στομάχια.

Παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά στο να φέρουν την ανατροπή και να περάσουν και σε τρίτο κύκλο αγώνων, ο Στάθης Σχίζας δεν μπόρεσε να φέρει τον πολυπόθητο πόντο και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στους 8 έναντι των 7 πόντων. Την επιτυχία στους μπλε έφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η ομάδα που κέρδισε το σημερινό (9/6) έπαθλο του Survivor 5

Αυτό αλλάζει τα πάντα - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Το παιχνίδι έχει μπει πια σε τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως βασικός στόχος όλων των παικτών είναι να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέχρι τουλάχιστον να γίνει το παιχνίδι ατομικό.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και παρακαλέσαμε πολύ προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά από μεγάλη πίεση μας αποκάλυψε πως τον δρόμο για την Ελλάδα έχει ήδη πάρει... η Βρισηίδα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ήθελαν τη Βρισηίδα να έχει ήδη ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει. Όπως φαίνεται, η επιθυμία της έγινε διαταγή, αυτή τη φορά από το κοινό.