«Αν είχε πέσει ξύλο...» - Η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια για τους συμπαίκτες του στο Survivor

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν είχε πέσει ξύλο...» - Η αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια για τους συμπαίκτες του στο Survivor

Το πρωί του Σαββάτου 11/6 η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Καραγκούνιας. Μάλιστα ο Τάκης μίλησε για όλα συνέβησαν στο Survivor, για τον τραυματισμό του αλλά και για τους συμπαίκτες του (δείτε εδώ γιατί πήρε ο Τάκης τις προμήθειες από το νησί).

Η ειλικρινής συνέντευξη του Τάκη Καραγκούνια

«Έχω σοβαρό πρόβλημα στο πόδι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή γιατί είναι δίπλα μου σε όλα. Θα φτιάξω το πόδι μου και θα μπω στο All Star για να αποδείξω αυτά που δεν μπόρεσα όσο ήμουν μέσα. Έπαιζε για δυόμιση μήνες με κάταγμα.

Ο Κατσαούνης έκανε ότι έκανε και η παραγωγή έκανε αυτό που έπρεπε. Δεν έπεσε ξύλο. Αν είχε πέσει ξύλο θα το είχατε καταλάβει, θα τον είχατε δει τον Άρη. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Άξιζε στη Βρισηίδα να φύγει», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε στη συνέχεια: «Αγωνιστικά δεν ήταν καλή η Βρισηίδα, ήταν ανακατώστρα κι έστηνε έρωτες με τον Μαρτίκα. Άξιζε να παραμείνει ο Τάλα, αν και είναι ηθοποιός. Θα έρθει και η ώρα του Μαρτίκα. Είναι φανερό ότι ο Άρης έχει έπαρση, δεν θέλω να κερδίσει το Survivor γιατί δεν παίζει τίμια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Εμμανουήλ».

Η απόφαση της παραγωγής του Ατζούν για τα χρήματα του Καραγκούνια

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Survivor 5 εντός παιχνιδιού, εκτός και... επί ταύτα, αφού η παραγωγή του Ατζούν και ο ΣΚΑΪ μοιάζουν να είναι αναγκασμένοι να ασχολούνται και με περιπτώσεις παικτών που έχουν φύγει από το παιχνίδι, βιώνοντας τις επιπτώσεις των επιλογών τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, που συνεχίζει να απασχολεί ακόμη και στην έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης, με το κοινό να έχει αποστείλει σαφές μήνυμα για τη μη παραμονή του. Εκείνος, πάντως, επιμένει να θέλει να τραβά τα «φώτα» πάνω του και υπόσχεται να μας προσφέρει νέες αποκαλύψεις για το τι έχει συμβεί στη ζούγκλα.

Τη στιγμή, όμως, που περιμένουμε να μάθουμε το τι έχει συμβεί, η παραγωγή δε δείχνει να αρέσκεται σε αυτή του τη συμπεριφορά. Νιώθουν δε, ώρες ώρες, ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον οξύθυμο χαρακτήρα του μισθοφόρου και αναζητούν τρόπους, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω αποκαλύψεις, τουλάχιστον αυτές που... πρέπει να παραλείπονται.

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, σκέφτηκαν.. διαβάστε στο Athensmagazine.gr