Survivor 5: «Θέλω να προσπαθήσουμε...» - Η Βρισηίδα "σπάει" τη σιωπή της για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Θέλαμε να είμαστε μαζί»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Θέλω να προσπαθήσουμε...» - Η Βρισηίδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωί του Σαββάτου 11/6, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ για την συμμετοχή της στο Survivor 5, καθώς δεν περίμενε πως θα ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε την Πέμπτη 8/6, αλλά και τις συζητήσεις που έχει πραγματοποίησει με τον Σπύρο Μαρτίκα για την σχέση τους λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως θα ήθελε όλο αυτό που έζησαν στο παιχνίδι να συνεχιστεί και έξω, και θέλει να ζήσει την διεκδίκηση και από τον ίδιο αλλά και εκείνη με την σειρά της να τον πολιορκήσει ξανά. Μάλιστα, θεωρεί πως η αδιαφορία που έδειξε για το ενδεχόμενο του να μην την έχει δίπλα του στη συνέχεια του ριάλιτι, οφείλεται στο ότι δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του στους υπόλοιπους παίκτες.

Οι αποκαλύψεις της Βρισηίδας για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα

«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήμουν έτοιμη ότι θα αποχωρήσω. Το έχω ξεπεράσει αν και την πρώτη μέρα ήταν λίγο σοκ. "Σήμερα θα φύγω εγώ και θα σε περιμένω έξω" μου λέει ο Σπύρος. "Άντε ωραία και δεν θα αργήσω" του λέω, αλλά μετά φεύγω εγώ και έχει μείνει αυτός μέσα. Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πως θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εκείνο το "δεν με νοιάζει" δεν το εννοούσε. Το έλεγε και για τα μάτια του κόσμου αλλά και για την ομάδα του. Όταν ένα ζευγάρι έχει τα προσωπικά του, δεν τα λέει και παρά έξω».

«Δεν το κάναμε όλο αυτό για το ριάλιτι. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε συγνώμη και τα ξαναβρήκαμε. Αλλά όχι τελείως ερωτικά. Τα ξαναβρήκαμε στο να μιλάμε και να διεκδικήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον. Δεν θα είναι και στην Αμερική ο Σπύρος.

Μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπος σου σε θέλει, θα κάνει τα πάντα. Και αν αυτό πάει σοβαρά, εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφο μου. Αν είναι ερωτευμένος, που μου τα έχει πει, θα τα πει αυτός όταν θα βγει», κατέληξε έπειτα.

«Ο σύντροφος της Ναυσικάς δεν είναι του γούστου μου»

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6 η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor, ενώ λίγες ώρες μετά μίλησε στην κάμερα του «Love It» για όλα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι, για τον έρωτά της με τον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά και για την πρώην συμπαίκτριά της, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Στη Μυριέλλα είπα τι ξέρω για τον κάθε παίκτη. Για τη Ναυσικά είπα ότι ο σύντροφός της δεν είναι του γούστου μου. Δεν είπα κάτι κακό για τη Ναυσικά, είπα ότι κι εγώ είχα σχέση με μεγαλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια των Μπλε.