Survivor 5: «Περίμενα να πει εμένα...» - Το τεράστιο παράπονο του Σοϊλέδη από τον Τάλα

Το ανέφερε στην Ασημίνα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Περίμενα να πει εμένα...» - Το τεράστιο παράπονο του Σοϊλέδη από τον Τάλα

Νέα μέρα ξημέρωσε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου την Κυριακή 19/6, μετά την αποχώρηση του Τάλα και την παραμονή του Σπύρου, και οι παίκτες μουδιασμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως συνέβη αυτό. Μετά την επιστροφή από το Συμβούλιο, ο Άρης και η Μαίη που ήταν κοντά στον Τάλα είπαν πως ήταν η πιο άδικη αποχώρηση, ενώ την επόμενη μέρα ο Άρης ανέφερε στην Ασημίνα ένα παράπονό του για τον φίλο του που έφυγε..

Τι ενόχλησε τον Άρη Σοϊλέδη

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής όμως εξέφρασε και το παράπονό του για τον φίλο του, τον Τάλα ο οποίος μετά την ανακοίνωση ότι φεύγει, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό ποιον παίκτη θέλει να κερδίσει το παιχνίδι, δεν είπε το όνομα του Άρη αλλά εκείνο της Θωμαΐδας τονίζοντας μάλιστα ότι η νεαρή κοπέλα όσο προχωράει στο παιχνίδι γίνεται όλο και πιο καλή στα αγωνίσματα. Το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε για τον τελικό, ενώ είχαν συζητήσει το όλο θέμα, έδειξε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Άρη ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του αυτό στην Ασημίνα.

«Είχαν γίνει πολλές φορές αυτές οι κουβέντες και η αλήθεια είναι πως με στεναχώρησε», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης.

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το 1ο ατομικό αγώνισμα επάθλου

Από απόψε 19/6 το βράδυ, το Survivor 5 γίνεται ατομικό και στα έπαθλα, εκτός από τις ασυλίες. Όλοι οι παίκτες θα πετάξουν κάτω τις μπαντάνες τους μετά την ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα και εν μέρη ορισμένοι θα νιώσουν ανακούφιση.

Τώρα που λιγοστεύουν και το παιχνίδι γίνεται πιο ανταγωνιστικό κάποιες σχέσεις έχουν "παγώσει", όπως για παράδειγμα του Άρη Σοϊλέδη με τον Νίκο Γιάννη - που στα τελευταία επεισόδια τους είδαμε να έχουν κάποιες μικροεντάσεις - άρα τώρα δεν θα έχουν να επιλέξουν παίκτες για κάθε ομάδα.

Ναι μεν ωστόσο θα ηρεμήσουν, όμως τώρα τα αγωνίσματα θα είναι πιο δύσκολα, γιατί κάποιοι δύσκολα θα δουν νίκη άρα και... φαϊ. Μιλάμε για τον Σπύρο Μαρτίκα. Εκτός, αν τον επιλέξει κάποιος φίλος του που μπορεί να κερδίσει κάποιο έπαθλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει το ατομικό αγώνισμα επάθλου και θα διασκεδάσει με φαϊ είναι ο Άρη Σοϊλέδης! Συνηθισμένο όνομα...

Όπως αναφέρουν επίσης οι πληροφορίες, μαζί του θα πάρει την Μαίη και την Ασημίνα και μάλλον τον Στάθη!

Survivor 5 Άρης Σοϊλέδης ατομική ασυλία