Survivor 5: Περίμενε να φύγει για να τα πει - Τα ''καρφιά'' του Νίκου Γιάννη για τον Τάλα αφού αποχώρησε

Τι ήταν τώρα αυτό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Περίμενε να φύγει για να τα πει - Τα ''καρφιά'' του Νίκου Γιάννη για τον Τάλα αφού αποχώρησε

Στο σημερινό 20/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι εναπομείναντες παίκτες αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η οποία ίσως είναι και μια από τις πιο σημαντικές για όσους θέλουν να παραμείνουν και να πάνε τελικό.

Λίγο πριν ξεκινήσει το run είδαμε τον Νίκο Γιάννη να κάνει δηλώσεις και αναφερόμενος στον Τάλα, ο οποίος κατέφθασε στην Ελλάδα, παραξενευτήκαμε για τη σχέση τους. Λέγοντας πως το παιχνίδι είναι μόνο στρατηγικό, τόνισε πως ο Τάλα ενώ ήταν πολύ καλός αγωνιστικά, διώχθηκε από το κοινό γιατί κατά τη γνώμη του δεν είχε πολύ καλό χαρακτήρα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Γιάννη για τον Γιώργο Ταλάντσεβ στο survivor 5

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σήμερα Δευτέρα 20/6, οι 8 παίκτες του Survivor 5 θα διαγωνιστούν για την διεκδίκηση της πρώτης ατομικής ασυλίας. Σίγουρα κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό για αυτό και θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποιος παίκτης θα την κερδίσει, ενώ τώρα θα βγάλουμε στο "φως" το όνομα του παίκτη/παίκτριας που θα βγει στον τάκο.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer μπορεί Άρης Σοϊλέδης και Νίκος Γιάννης κάποτε να ήταν "dream team", ωστόσο από εδώ και πέρα που οι ασυλίες είναι εντελώς ατομικές μαζί με τα έπαθλα, ο δεύτερος αποφάσισε να κάνει άλλες φιλίες. Αυτό λοιπόν, θα το καταλάβει και η Μαίη, η οποία μετά την αποχώρηση του Ταλάντσεβ δεν ανήκει στην "ομάδα" του Στάθη Σχίζα και του Σπούρου Μαρτίκα. Αντιθέτως, είναι μόνη της αλλά και πιο κοντά στον Άρη.

Πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού! Εκεί θα δούμε έναν πολύ έντονο τσακωμό με πρωταγωνιστή τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και πάρα πολύ καιρό με αρκετούς να του επιτίθενται. Με λίγα λόγια, αν χάσει την ασυλία θα βρεθεί σίγουρα στον τάκο, ωστόσο σήμερα δεν θα βγει...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον τάκο και στα "χέρια" του τηλεοπτικού κοινού είναι η Ασημίνα Χατζηνδρέου.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Survivor 5