Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος ''απασφάλισε'' για το υπέρογκο ποσό που πήρε από το παιχνίδι

Ποιοι παίκτες απομακρύνθηκαν από δίπλα του όταν έμαθαν το ποσό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος ''απασφάλισε'' για το υπέρογκο ποσό που πήρε από το παιχνίδι

Ο Τριαντάφυλλος εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 4, όχι τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά για τα σχόλια που έκανε και λόγω του γενικότερου χαρακτήρα, που επέδειξε.

Ο πρώην παίκτης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα δυνατά ονόματα, που ίσως δούμε στο all star game, θα παρευρεθεί στην εκπομπή ''Ανοιχτά'' την Πέμπτη 23/6 και μέσα από το πολύ μικρό trailer, που κυκλοφόρησε θα είναι για άλλη μια φορά απολαυστικός και αποκαλυπτικός, αναφερόμενος χωρίς κανέναν δισταγμό στην πληρωμή, που έλαβε από το παιχνίδι.

Ο Τριαντάφυλλος ''έσπασε'' τη σιωπή του για την αμοιβή του στο Survivor 4

«Πήρα πιο πολλά από το έπαθλο»

Το πρωί της Τρίτης 7/6 η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος μίλησε για ακόμα μια φορά για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, για τα χρήματα που τελικά κέρδισε από το παιχνίδι (δείτε εδώ το ακριβές ποσό) αλλά και για το θαύμα που βίωσε.

«Tο τραγούδι “Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε” ήταν για τον Ρέμο, είπε να το αφήσουμε να το πούμε στο επόμενο cd και το είπα εγώ», αποκάλυψε αρχικά και συνέχισε αφού θυμήθηκε ένα ευτράπελο που έζησε πάνω στην σκηνή. «Στο Λονδίνο πήγα να περπατήσω στη σκηνή, και μία κοπέλα μου τράβηξε το μπατζάκι και μου έσκισε το παντελόνι, και τραγούδησα έτσι για λίγο».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για το γιο του, ο Τριαντάφυλλος είπε ότι «Ο γιος μου με έβλεπε στο reality, ήταν λίγο περίεργο για εκείνον, τον έπιανε το παράπονο. Ο γιος μου είναι ο κολλητός μου, η ζωή μου».

«Στο reality πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους, δεν το κρύβω. Με την εφορία είναι σχεδόν τα διπλά από το έπαθλο. Δε μας επέτρεπαν να φύγουμε οικειοθελώς, για να μη χαλάσουμε το show. Ο Άγιος Εφραίμ ήταν δίπλα μου στο reality. Είχα πάρει ένα μπουκαλάκι και έπινα αγιασμό, και μου έδινε δύναμη, δεν πεινούσα, δε ζαλιζόμουν, δεν έχασα τα λογικά μου», συνέχισε ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν κρατάω κακίες, τα αφήνω πίσω και οι εχθροί μου έρχονται κοντά μου σιγά – σιγά. Βγαίνοντας μου έκαναν πρόταση όλοι οι ψυχολόγοι να πάω να… τους κάνω καλά», ενώ πρόσθεσε ότι «Με το Σάκη και τη Μαριαλένα, αν παντρευτούν, θα τους παντρέψω. Εύχομαι να το κάνουν», κατέληξε ο τραγουδιστής.