Survivor 5 Spoiler (23/6): ΝΑΙ ΚΑΛΑ - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Μετά από αυτό αλλάζουν τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (23/6): ΝΑΙ ΚΑΛΑ - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Πώς και πώς περιμένει το κοινό το σημερινό (23/6) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Γιώργος Λιανός πρόκειται να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι. Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, το Youweekly.gr σας έχει το οριστικό spoiler.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγη ώρα (δείτε το εδώ), οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν ένα εξαιρετικό έπαθλο που τους έχει ετοιμάσει η παραγωγή (δείτε εδώ ποιος είναι ο παίκτης που θα το κατακτήσει).

Σύντομα όμως, η χαρά των παικτών γίνεται λύπη όταν φτάσουν στο συμβούλιου του νησιού. Η Ασημίνα, η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όπως είναι φυσικό, η αγωνία τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Άλλωστε βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο στο παιχνίδι και κάθε παίκτης θέλει να δώσει μία παράταση στην παραμονή του.

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε (23/6) από το Survivor 5

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να πάρουμε, απόψε θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Μετά από συνεχόμενες υποψηφιότητες, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης δε θα είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο πιο viral παίκτης του φετινού Survivor, έχει ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλλάδα...