Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 26/6: Είναι οριστικό! Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι βγαίνουν πρώτοι στον τάκο

Survivor 5 spoiler 26/6: Είναι οριστικό! Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Reality 26.06.2022 20:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο τελικός του Survivor 5 σιγά σιγά φτάνει (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός) και οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην αρένα του Γαλατσίου. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 26/6 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος την κερδίζει).

Στο τέλος λοιπόν του επεισοδίου, αναμένεται να δούμε τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους ίδιους να βρίσκονται μια ανάσα πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με τον τελευταίο παίκτη που έχει αποχωρήσει να είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει τις πρώτες πληροφορίες για τα ονόματα που θα βγουν πρώτα στον τάκο για αυτήν την εβδομάδα και τα οποία θα οριστικοποιηθούν αύριο Σάββατο 25/6.

Οι πρώτοι λοιπόν υποψήφιοι είναι ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor All Star - Πότε θα βγει στον αέρα και κάθε πότε θα προβάλλεται

Survivor 5: «Μόλις χωρίσαμε...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας "σπάει" την σιωπή του για την σχέση του με την Βρισηίδα

Share