Survivor 5 trailer 27/6: «Παρακαλώ να...» - "Παγώνουν" οι παίκτες με τον Λιανό λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Απόψε το πιο σημαντικό συμβούλιο του νησιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 27/6: «Παρακαλώ να...» -

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, περίπου μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. Οι 6 παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο παιχνίδι, βάζουν όλες τους τις δυνάμεις στα αγωνίσματα με σκοπό την παραμονή τους και στη συνέχεια τη θέση τους στον τελικό.

Μπορεί ήδη να έχουν βγει τα πρώτα spoils για την πρώτη τετράδα, ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο για το ποια πρόσωπα θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Και οι 6 είναι πολύ καλοί αγωνιστικά και πολύ πιθανό είναι να έχουμε ανατροπή.

Απόψε, Δευτέρα 27/6 θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι χωρίς εξαιρέσεις θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Γνωρίζουν πολύ καλά πως κάποιοι έχουν πολλούς θαυμαστές εκεί έξω και δεν θα φύγουν με τίποτα...

Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δυο αποχωρήσεις, καθώς την επόμενη θα δούμε τον τελικό.

Το 27/6 trailer του Survivor 5