Καλό μεσημεράκι: Αποκαλύφθηκε το πρώτο ραντεβού που κανονίζουν Μαρτίκας με Βρισηίδα

Πότε θα γίνει;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Καλό μεσημεράκι: Αποκαλύφθηκε το πρώτο ραντεβού που κανονίζουν Μαρτίκας με Βρισηίδα

Ο Σπύρος Μαρτίκας εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη 29/6 και παραχώρησε μια άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στο Νίκο Μουτσινά, ο οποίος του επιφύλασσε μία έκπληξη - την Βρισηίδα Ανδριώτου σε ζωντανή σύνδεση.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για το Survivor

Αφού ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά «Γιώργο», παραδέχτηκε ότι μπροστά στον παρουσιαστή χάνει τα λόγια του.

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά τον λόγο που αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι εκείνος μόνο μία αίτηση και από εκεί τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και επιχειρηματίας χάρηκε πολύ όταν είδε ότι σε παράθυρο, σε ζωντανή σύνδεση, βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου με την οποία μάλιστα έχουν ήδη κανονίσει πότε θα συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά μετά τη «θητεία» τους στον Άγιο Δομίνικο. Όπως είπαν οι δυο τους, το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 το περιμένουν πώς και πώς καθώς ο Σπύρος θα ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα η Βρισηίδα για να τη συναντήσει και να περάσουν λίγες μέρες μαζί, ώστε να κάνουν πράξη αυτό που υποσχέθηκαν όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι. Να δώσουν δηλαδή ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους μακριά από κάμερες και ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει, ούτε έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο, μετά την επιστροφή του από το Survivor.

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια, είπε στον Σπύρο Μαρτίκα πως θα ήταν υπέροχο αν ο ίδιος ασχολούταν με την πολιτική αφού έχει τέτοιο λέγειν.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τον Χρήστο Δάντη

Δε παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης για εκείνον.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο.

Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε.

Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε».

«Ο νικητής του Survivor θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

.