Survivor 5: «Το 'χουν άχτι όλοι τους» - Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας σε Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη

«Δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Το 'χουν άχτι όλοι τους» - Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας σε Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη

Στο αποψινό επεισόδιο 29/6 του Survivor 5, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, παρακολουθήσαμε μόνο την Σταυρούλα και το Στάθη να στεναχωριούνται και να λένε πως δεν έπρεπε να φύγει ο παίκτης. Μάλιστα, η Σταυρούλα δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει για άλλη μία φορά την Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη.

«Έμειναν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες φιλίες γιατί τους συμφέρει και για να μείνουν στο παιχνίδι, που το 'χουν άχτι όλοι τους και φεύγουν άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά βλέπω και ξενερώνω.

Δε μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο. Δε μπορώ ούτε να συνυπάρχω. Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκου Γιάννη, Ασημίνα, Άρης και Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύριζαν κατευθείαν ''πάμε κατευθειαν Γαλάτσι'', κανένας σεβασμός», δήλωσε η Σταυρούλα.

Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας σε Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη στο Survivor 5

«Εμένα μου στοίχησε»

Το αποψινό επεισόδιο 29/6 Survivor 5 ξεκίνησε, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, που, όπως φάνηκε, στεναχώρησε του εναπομείναντες παίκτες. Παρόλα αυτά, πρέπει να το αφήσουν πίσω και να βάλουν τα δυνατά τους μιας και βρίσκονται μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό.

«Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος, ήταν πολύ καλό παιδί, εμένα μου στοίχησε», είπε συγκινημένος ο Στάθης

ενώ η Σταυρούλα μάλιστα δάκρυσε στην κάμερα λέγοντας :«Δηλαδή πραγματικά κάποιες φορές σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δε το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει. Δεν άξιζε να φύγει. Ανεξάρτητα με αυτό που είχε συμβεί μεταξύ μας ήταν ένα πολύ καλό παιδί με ήθος»