Survivor 5: «Είδα μια διαφορετική Μαίη» - ''Κόλαφος'' ο Στάθης

«Είναι ένα μικρό πένθος για κάποιον...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είδα μια διαφορετική Μαίη» - ''Κόλαφος'' ο Στάθης

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, και οι μόνοι που στεναχωρήθηκαν ήταν ο Στάθης και η Σταυρούλα, ενώ οι υπόλοιποι από το χθεσινό 28/6 συμβούλιο του νησιού δεν έδειξαν κανένα σημάδι συγκίνησης.

«Πρέπει να σεβόμαστε λίγο αυτόν που φεύγει. Είναι ένα μικρό πένθος για κάποιον που φεύγει από δω ειδικά λίγο πριν το τέλος αλλά εγώ είδα χθες ''στις εννιά του μακαρίτη άλλον βάλαμε στο σπίτι''. Πέρασε και δεν ακούμπησε, κάπως έτσι», είπε ο Στάθης ενώ συζητούσε με τη Σταυρούλα.

«Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της Μαίης. Είχαμε δει μία Μαίη μετρημένη και χθες πριν το συμβούλιο είχε μία έπαρση, ένα φούσκωμα, μια σιγουριά. Είδα μια διαφορετική Μαίη, πρώτη φορά τη γνώρισα», δήλωσε στην κάμερα στη συνέχεια.

Τα ''καρφιά'' του Στάθη κατά της Μαίης στο Survivor 5

Σταυρούλα: «Το 'χουν άχτι όλοι τους»

«Έμειναν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες φιλίες γιατί τους συμφέρει και για να μείνουν στο παιχνίδι, που το 'χουν άχτι όλοι τους και φεύγουν άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά βλέπω και ξενερώνω.

Δε μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο. Δε μπορώ ούτε να συνυπάρχω. Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκου Γιάννη, Ασημίνα, Άρης και Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύριζαν κατευθείαν ''πάμε κατευθειαν Γαλάτσι'', κανένας σεβασμός», δήλωσε η Σταυρούλα.