Survivor 5 trailer 30/6: Άσχημος τραυματισμός για τον Σοϊλέδη! Ξεσπούν σε κλάματα οι παίκτες

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο για την δεύτερη ασυλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 30/6: Άσχημος τραυματισμός για τον Σοϊλέδη! Ξεσπούν σε κλάματα οι παίκτες

Βρισκόμαστε περίπου μια εβδομάδα μακριά από τον μεγάλο τελικό του Survivor 5, όπου δυο παίκτες θα διεκδικήσουν τις 100.000 ευρώ. Μέχρι να φτάσουμε εκεί, αυτές οι 4 ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες, αφού θα αναγκαστούν να αγωνιστούν σε αρκετούς στίβους μάχης με σκοπό την πρόκριση τους.

Χθες, Τετάρτη 29/6 αγωνίστηκαν για την 1η και προτελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας την οποία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ψήφισαν για τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση - δείτε εδώ.

Το επεισόδιο όμως ήταν γενικά πολύ συγκινητικό, καθώς, Στάθης Σχίζας, Άρης Σοϊλέδης και Σταυρούλα Χρυσαειδή, μίλησαν για τις τραγικές ιστορίες της ζωής τους.

Σήμερα, από την άλλη, θα αγωνιστούν για την δεύτερη και τελευταία ατομική ασυλία του Survivor 5, από την οποία θα βγει και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Από αυτούς τους δυο λοιπόν, ένας θα αποχωρήσει και την Κυριακή 4/7 οι 4 που θα μείνουν θα παίξουν για την πρόκριση τους στον τελικό.

Απόψε 30/5 όμως, στο στίβο μάχης θα δούμε τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται από το trailer αν είναι σοβαρός η ένας μικροτραυματισμός και θα συνεχίσει κανονικά τον αγώνα. Η πίεση βέβαια θα είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι παίκτες θα ξεσπάσουν σε κλάματα.

Το Survivor 5 φτάνει στο τέλος του και η πίεση, η ένταση και το άγχος είναι πολύ μεγάλο στον Άγιο Δομίνικο.

Το 30/6 trailer του Survivor 5