Survivor 5 highlights 29/6: Οι θάνατοι, η αναπηρία και το bullying - Συγκλόνισαν Σχίζας και Σοϊλέδης

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 29/6: Οι θάνατοι, η αναπηρία και το bullying - Συγκλόνισαν Σχίζας και Σοϊλέδης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για όλα στους στίβους μάχης με σκοπό την πρόκριση τους στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Τι είδαμε όμως χθες 29/6;

Τα χθεσινοβραδινά highlights του Survivor 5

Δε μπορούν να πιστέψουν την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη

Η Σταυρούλα γύρισε στην καλύβα και δεν κοιμήθηκε δίπλα στον καλό της φίλο και αυτό την έκανε να ξυπνήσει αρκετά φορτισμένη.

«Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος, ήταν πολύ καλό παιδί, εμένα μου στοίχησε», είπε συγκινημένος ο Στάθης.

ενώ η Σταυρούλα μάλιστα δάκρυσε στην κάμερα λέγοντας :«Δηλαδή πραγματικά κάποιες φορές σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δε το πιστεύω ακόμα ότι έχει φύγει. Δεν άξιζε να φύγει. Ανεξάρτητα με αυτό που είχε συμβεί μεταξύ μας ήταν ένα πολύ καλό παιδί με ήθος»

«Το 'χουν άχτι όλοι τους» - Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας σε Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη

Mετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, παρακολουθήσαμε μόνο την Σταυρούλα και το Στάθη να στεναχωριούνται και να λένε πως δεν έπρεπε να φύγει ο παίκτης. Μάλιστα, η Σταυρούλα δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει για άλλη μία φορά την Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη.

«Έμειναν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες φιλίες γιατί τους συμφέρει και για να μείνουν στο παιχνίδι, που το 'χουν άχτι όλοι τους και φεύγουν άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά βλέπω και ξενερώνω.

Δε μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο. Δε μπορώ ούτε να συνυπάρχω. Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκου Γιάννη, Ασημίνα, Άρης και Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύριζαν κατευθείαν ''πάμε κατευθειαν Γαλάτσι'', κανένας σεβασμός», δήλωσε η Σταυρούλα.

«Είδα μια διαφορετική Μαίη» - ''Κόλαφος'' ο Στάθης

«Πρέπει να σεβόμαστε λίγο αυτόν που φεύγει. Είναι ένα μικρό πένθος για κάποιον που φεύγει από δω ειδικά λίγο πριν το τέλος αλλά εγώ είδα χθες ''στις εννιά του μακαρίτη άλλον βάλαμε στο σπίτι''. Πέρασε και δεν ακούμπησε, κάπως έτσι», είπε ο Στάθης ενώ συζητούσε με τη Σταυρούλα.

«Μου έκανε εντύπωση η συμπεριφορά της Μαίης. Είχαμε δει μία Μαίη μετρημένη και χθες πριν το συμβούλιο είχε μία έπαρση, ένα φούσκωμα, μια σιγουριά. Είδα μια διαφορετική Μαίη, πρώτη φορά τη γνώρισα», δήλωσε στην κάμερα στη συνέχεια.

«Αυτό είναι που σας χαλάει!» - Τσακωμός μεταξύ Άρη και Σταυρούλας

Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την προτελευταία ασυλία, που ξέρουμε ποιος κερδίζει όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει. Κατά τη διάρκεια του run μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, έγινε ένα σκηνικό.

«Τόσο καιρό να ποιος σας κερδίζει! Αυτό είναι που σας χαλάει!» με τη Σταυρούλα να απαντά «Άμα έχεις νεύρα...» και τον Άρη να της λέει «Έγινε Σταυρούλα!»

«Μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω» - Η Σταυρούλα ''αδειάζει'' τον Άρη

Μετά τη νίκη και το σκηνικό μεταξύ Άρη και Σταυρούλας, παρόλο που εξέφρασε ο καθένας την άποψη του δημόσια, η Σταυρούλα θέλησε να κάνει δηλώσεις και στις κάμερες ''δίνοντας'' τον Άρη.

«Θεωρώ πως η νίκη του δεν ήταν τίμια. Γύρισε και μου είπε γιατί όταν είχα ήδη δύο ζωές γύρισε και μου είπε ότι πρέπει να σε βγάλω έξω.

Παίζουν ο Άρης με την Ασημίνα και από κει που δεν ήταν άστοχος έκανε τις αστοχίες της ζωής του. Θεωρώ ότι “έδωσε” το παιχνίδι ξεκάθαρα. Μπορεί να λέει ότι είναι εθισμένος με τη νίκη αλλά το χθεσινό παιχνίδι το έδωσε ξεκάθαρα».

«Δεν σε συμφέρει να πας με μένα στον τελικό. Το θεωρώ κουτοπόνηρο και μετά, είσαι άντρας; Βγες και παραδέξου το! Μην προσπαθούν να παίξουν με τη νοημοσύνη μου και του κόσμου. Τι νομίζουν ότι είναι πιο έξυπνοι;» είπε η Σταυρούλα.

Αυτός ο παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση

Λίγο πριν το μεγάλο τελικό, ένας ακόμα υποψήφιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο 30/6. Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε για μία ακόμη φορά την ασυλία στο σημερινό αγώνισμα, οπότε δεν κινδυνεύει.

Μαζεύτηκαν λοιπόν οι εναπομείναντες παίκτες στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν και στη συνέχεια να ακούσουν το όνομα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός. Φυσικά οι εντάσεις δεν έλειψαν και πάλι.

Οι 5 παίκτες έβγαλαν στον τάκο, τη Σταυρούλα, όπως σας είχαμε αποκαλύπτει ήδη και η οποία θα περιμένει να δει αν θα ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κοινό για να φύγει.

«Το περίμενα. Άλλη μια φορά στον τάκο. Ο κόσμος με έχει κρατήσει άλλες δύο φορές μέσα. Ο Θεός βάζει δοκιμασίες σε όσους μπορούν να αντέξουν. Όσο κι αν χτυπάνε, δεν θα λυγίσω. Θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στο παιχνίδι για πάρα πολλούς λόγους. Έχω φτάσει εδώ με την αξία μου», δήλωσε η Σταυρούλα.

«Με τρώει μέσα μου ακόμα...» - Η Ασημίνα ξεσπά σε κλάματα

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τους παίκτες του Survivor 5 , μιας και το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του. Την αρχή έκανε η Ασημίνα, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά της.

«Η στέρηση που έχει με τον αθλητισμό, ειδικά για το φαγητό… Έχω περάσει από διατροφολόγους για διατροφές από τις οποίες κάποιες φορές ξέφευγα γιατί δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω.

Έχω δεχτεί πολύ bullying για τα κιλά μου, το οποίο με τρώει μέσα μου ακόμα αλλά το προσπαθώ και δεν το αφήνω να με καταβάλει. Για αυτό σταμάτησα τον στίβο γιατί ίσως να μην είμαι τόσο πειθαρχημένη για να μπορέσω να αντέξω τόσο πολύ και να μπορέσω να το καταφέρω. Μετά κατάλαβα ότι είμαι καλή στο ποδόσφαιρο» είπε η Ασημίνα στο Survivor.

Η εξομολόγηση του Σοϊλέδη για τον θάνατο του αδερφού και του πατέρα του

«Την ημέρα που κλειδώνω την μεταγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες», αποκάλυψε.

Και πρόσθεσε :«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες».

«Έχει 95% αναπηρία, δεν μας θυμάται» - Συγκλόνισε ο Σχίζας για τον πατέρα του

«Η σχέση μου με τον πατέρα μου πραγματικά… Αυτή τη στιγμή έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο κι είναι παράλυτος. Ούτε μας θυμάται. Ο μοναδικός που θυμάται πιο έντονα είμαι εγώ και τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα και δεν ξέρει τι συμβαίνει».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Ήμασταν κολλητοί, παντού μαζί. Είχαμε άριστη σχέση και σε εμένα είχε πιο πολύ αδυναμία. Και τώρα τον υπεραγαπώ αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του το πω. Υποφέρω με αυτό που βλέπω».