''Η κοπέλα μου έκανε unfollow τη Σοφιάννα γιατί...'': Κοκκίνησε στον αέρα του «Love it» ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Με τη Σοφιάννα είμαστε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η κοπέλα μου έκανε unfollow τη Σοφιάννα γιατί...'': Κοκκίνησε στον αέρα του «Love it» ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε σήμερα 30/6 καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it» και εκεί τα βρήκε σκούρα, αφού κλήθηκε μεταξύ άλλων να απαντήσει για ένα φημολογούμενο unfollow που έκανε η κοπέλα του στην πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor Σοφιάννα Αβραμάκη. Εκείνος απάντησε καταφατικά και άρχισε να εξηγεί εμφανώς κοκκινισμένος από που προέκυψε αυτή η παρεξήγηση.

Μάλλον ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τις δηλώσεις του την έκανε τη δουλειά του, αφού μετά τις φήμες που διέρρευσε για ειδύλλιο μεταξύ Άρη Σοιλέδη και Σοφιάννας, κατάφερε να κάνει κάθε σύντροφο παίκτη του survivor να ανησυχεί για την Αβραμάκη. Συμπληρωματικά όπως είπε και ο ίδιος ο Τάλα η κοπέλα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Miami, επομένως είναι λογικό η απόσταση και τα όσα έβλεπε και άκουγε να έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Τι δήλωσε ο Τάλα για το unfollow της κοπέλας του και τη σχέση του με τη Σοφιάννα

Ο Ταλάντσεβ παραδέχτηκε στον δημοσιογράφο τις φήμες:

«Ισχύει ότι η κοπέλα μου έχει κάνει unfollow τη Σοφιάννα. Όπως κάποιοι άνθρωποι βλέπουν λάθος πράγματα στο Survivor , άλλοι βλέπουν λάθος πράγματα στην πραγματική ζωή. Η κοπέλα μου τσαντίστηκε χθες που βγήκαμε παρέα με τον Μαρτίκα και τη Σοφιάννα. Δεν την πήρα μαζί γιατί είναι στο Miami, που να τη φέρω από εκεί», είπε απηυδησμένος στην ερώτηση του πλατό.

Και συνέχισε για να αιτιολογήσει τη στάση της:

«Πολλές φορές είσαι σε ένα ριάλιτι, υπάρχουν κάποια πλάνα, κάποιες φήμες που βγαίνουν προς τα έξω , και κάποιοι τα παρεξηγούν. Η Σοφιάννα στεναχωρέθηκε με αυτό, είμαστε όντως πολύ καλοί φίλοι. Περιμένω την κοπέλα μου να γυρίσει να τα συζητήσουμε από κοντά, ελπίζω τις επόμενες τρεις εβδομάδες να είναι εδώ».

Το είχαν γλεντήσει παρέα Μαρτίκας, Τάλα και Σοφιάννα - Η έξοδος που ήταν καθοριστική για το unfollow

Tην επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα είπαν να γιορτάσουν Σοφιάννα και Γιώργος Ταλάντσεβ, αφού προτού προλάβει να πατήσει πόδι στην Ελλάδα, τον έβγαλαν για φαγητό και ποτό. Οι 3 πρώην συμπαίκτες του survivor 5, έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ δεν έλειψαν οι ατάκες, τα κοπλιμέντα και η εξύμνηση στο πρόσωπο του φαρμακοποιού.

Ο Μαρτίκας αποχώρησε στο επεισόδιο στις 23/6 μετά από 12 υποψηφιότητες -ρεκόρ που θα ζήλευε και ο Τριαντάφυλλος. Την προσωπικότητά του φαίνεται πως αγάπησε ο κόσμος, ωστόσο αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο. Στην Ελλάδα έφτασε χθες και από ότι φαίνεται δεν ξεκουράστηκε λεπτό, αφού έσπευσε να βγει να το γλεντήσει με τους παλιούς του συμπαίκτες.

Σε μαγαζί για φαγητό έβγαλαν τον φαρμακοποιό, κάτι που του είχε λείψει πολύ στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Μάλιστα η Σοφιάννα ακούγεται να του λέει :

«Άραγε βλέπει κανένας survivor αφού έφυγες;»