''Άδικο για το Δάντη, να ψάχνεις στο ίντερνετ και να βλέπεις μόνο...'': ''Δίκασε το Survivor η Ελισάβετ Σπανού

''Κοινώς έχω ξενερώσει...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Άδικο για το Δάντη, να ψάχνεις στο ίντερνετ και να βλέπεις μόνο...'': ''Δίκασε το Survivor η Ελισάβετ Σπανού

Το Survivor για την Ελισάβετ Σπανού φαίνεται ότι έχει μείνει πια πίσω στο μαύρο παρελθόν, αφού στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «Super Κατερίνα», τα έβαλε με το ριάλιτι και τον αντίκτυπό του στην κοινωνία. Αποκάλυψε αν θα βρεθεί στον τελικό στο Γαλάτσι, αν της λείπει το παιχνίδι, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί τόσο στο ειδύλλιο Δάντη - Ασημίνας, όσο και στο ειδύλλιο Μαρτίκας - Βρησιήδα.

Είναι λογικό πάντως η έστω και σύντομη παραμονή της στο παιχνίδι να μην της έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όπως είχε αποκαλύψει και παλαιότερα, της άφησε σοβαρά προβλήματα, και χρειάστηκε για ένα διάστημα να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Αναφέρθηκε ωστόσο στην τωρινή συνέντευξη και στην ψυχική της υγεία που θα είχε διαταραχτεί αν είχε μείνει λίγο παραπάνω στο παιχνίδι, προκειμένου να ανταπεξέλθει.

Όλες οι δηλώσεις της Σπανού σχετικά με την εμπειρία του Survivor

Αρχικά αποκάλυψε το αν θα παρευρεθεί στον ημιτελικό και στον τελικό του Survivor:
«Είναι στις υποχρεώσεις που έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιο να παρευρεθούμε στον τελικό και στον ημιτελικό οπότε ναι είχα επικοινωνία. Ωστόσο δε θα πάω. Θα βρίσκομαι αρχικά εκτός Αθηνών αλλά και να σου είμαι ειλικρινής και εδώ να ήμουν δε θα ήθελα να πάω, θα πήγαινα με το ζόρι δηλαδή. Δεν ξέρω αν είναι δόκιμη λέξη για την τηλεόραση, αλλά κοινώς έχω ξενερώσει με το παιχνίδι».

Στη συνέχεια εξέφρασε αγανάκτηση για το οικονομικό ζήτημα του παιχνιδιού:
«Σίγουρα παίζει ρόλο το οικονομικό για αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί βλέπω δημοσιεύματα με πόσα λεφτά έφυγε ο τάδε, εννοείται ότι οι περισσότεροι μπαίνουν και για αυτό. Είμαι βέβαιη ότι άμα είχα μείνει στο survivor θα χάλαγα την εικόνα μου. Ή θα είχα τσακωθεί άσχημα όμως, ή θα είχα αρρωστήσει εγώ ψυχολογικά μέσα μου για να μην εξωτερικεύσω αυτό που νιώθω».

Τέλος κήθηκε να σχολιάσει και δύο από τα γνωστά ειδύλλια του παιχνιδιού:
«Η αλήθεια είναι ότι επειδή θαυμάζω απεριόριστα τον Χρήστο Δάντη θεωρώ ότι είναι ένας από τους κορυφαίους που έχουμε, δε μου φαίνεται ωραίο που scrollάροντας την οθόνη του κινητού μου τον βλέπω σε αναδημοσιεύματα που σχετίζονται με ένα παιχνίδι που έχει γίνει τόσο ριάλιτι. Μου αρέσει, ωστόσο πάρα πολύ το ειδύλλιο Βριησίδας -Μαρτίκα, ελπίζω να ευδοκιμήσει.

Πότε έμαθε ο Δάντης για τη συμμετοχή της Ασημίνας στο Survivor

Πάντως όση διάσταση και να έχει πάρει στα μέσα η σχέση Δάντη - Ασημίνας, αυτή καλά κρατεί και η σύντροφός του δεν παραλείπει να αναφέρεται σε αυτόν μέσα στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό 30/6 συμβούλιο του νησιού ρώτησε τους πέντε παίκτες πώς προέκυψε η συμμετοχής τους στο Survivor. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο και την τόσο δυνατή εμπειρία αλλά και πότε το έμαθε ο Χρήστος Δάντης - ο οποίος την στηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως είπε, αρχικά το σκεφτόταν γιατί νόμιζε ότι είναι μικρή για να ζήσει όλο αυτό όμως στη συνέχεια σκέφτηκε ότι μία ζωή την έχουμε και ότι είναι κρίμα να χάσει μία τέτοια ευκαιρία.

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor» είπε η Ασημίνα η οποία αποκάλυψε ότι το είπε στους γονείς της και τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη μόλις λίγες μέρες πριν φύγει.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν το έμαθε ο γνωστός τραγουδοποιός φρίκαρε γιατί γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει όμως μετά αποφάσισε να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή.

Η Ασημίνα αναφέρθηκε και στα δάκρυα των γονιών της όταν χρειάστηκε να την αποχωριστούν καθώς γνώριζαν ότι θα έκαναν πολύ καιρό για να την ξαναδούν.