''Καλοπιάνω τα παιδιά μου γιατί θα φύγω...'': Ο παίκτης που κλείδωσε για το Survivor All Star

Τον γνωρίσαμε στον προηγούμενο κύκλο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Καλοπιάνω τα παιδιά μου γιατί θα φύγω...'': Ο παίκτης που κλείδωσε για το Survivor All Star

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» πέτυχε σήμερα 1/7 τον Κώστα Παπαδόπουλο σε οικογενειακή εξόρμηση στα μαγαζιά μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Ο λογοπλάστης - ζαχαροπλάστης όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του στο Survivor 4, αφού είχε μοναδική ικανότητα να αναστατώνει τους πάντες στα συμβούλια με τα λόγια του, αποκάλυψε ότι θα είναι οριστικά παίκτης του Survivor All Star και έβγαλε βόλτα τα παιδιά του για να τα καλοπιάσει.

Ο γνωστός pastry chef μάλιστα δε σταματά να μεγαλώνει την οικογένειά του αφού όπως έκανε γνωστό πριν από λίγες μέρες έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά, αυτή τη φορά σε κοριτσάκι. Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ήταν υπέροχη, ενώ πλέον θα έχει ένα παραπάνω μέλος στην οικογένεια για να τον καμαρώνει στο νέο κύκλο του παιχνιδιού, μαζί με τη σύζυγο και τα υπόλοιπα τρία παιδιά του.

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τη συμμετοχή του στο All Star Survivor

«Τα αγόρια μου και τα κορίτσια μου, ήρθα να τους πάρω δώρα για να τους καλοπιάσω γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές για αυτούς χωρίς τον μπαμπά. Αυτό που έλεγαν όλοι ότι είναι μύθος τελικά θα γίνει. Είναι αλήθεια, είμαστε έτοιμοι, έχω κλειδώσει είναι όλα θετικά.

Στη συνέχει δήλωσε για την προετοιμασία του:
«Αυτή τη φορά είμαι πάρα πολύ δυνατός κα αγωνιστικά και στο ριάλιτι που δεν το ήξερα, αλλά τώρα το ξέρουμε , πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα πάμε και καλύτερα. Το ποσό που θα παίρνω αυτή τη φορά θα είναι μεγαλύτερο και είναι λογικό.

Τέλος δεν παρέλειψε να απαντήσει και στα όσα έχουν γίνει μεταξύ αυτού και της Σοφίας:

«Μετά τις δηλώσεις δεν έχω μιλήσει με τη Σοφία Μαργαρίτη δεν ξέρω αν όλη αυτή η επίθεση που έκανε τη βοήθησε σε κάτι, ίσως άμα ήταν πιο χαμηλών τόνων θα μπορούσε να μπει και στο all star και να αποζημιωθεί και από κει πέρα, αλλά αυτή η κόντρα δεν οδήγησε σε τίποτα καλό και θεωρώ ότι δε θα μπει.

Απόφαση - έκπληξη Ατζούν! Μπαίνει στο παιχνίδι ο...

Οι ετοιμασίες για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει δυναμικά και ήδη έχουν δεχθεί πρόταση πολλοί πρώην παίκτες. Ωστόσο, όπως θα δούμε τα κριτήρια δεν είναι μονάχα αγωνιστικά. Πρόταση έχουν δεχτεί και παίκτες που είτε ήταν πολύ αγαπητοί αλλά και παίκτες που είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τους τσακωμούς τους.

Συγκεκριμένα η Ατζούν φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον...διαβάστε στο Athensmagazine.gr