Survivor 5: ''Tη μια μέρα σε στήριζαν και την άλλη...'': Τους έδωσε στεγνά η Στέλλα Ανδρεάδου

Σε ποιους αναφέρεται;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Tη μια μέρα σε στήριζαν και την άλλη...'': Τους έδωσε στεγνά η Στέλλα Ανδρεάδου

Στην εκπομπή «Όλα Γκούντ», βρέθηκε σήμερα Σάββατο 2/7, η πρώην παίκτρια του Survivor 5 Στέλλα Ανδρεάδου και εκτός των άλλων μίλησε τόσο για τους χαρακτήρες που είδε να αλλάζουν μέσα στο παιχνίδι, όσο και για την τελική τετράδα και τον νικητή που θα ήθελε να δει στον μεγάλο τελικό. Υπενθυμίζουμε πως η μεγάλη στιγμή έφτασε και την Τρίτη 5/7 και Τετάρτη 6/7 θα δούμε τον ημιτελικό και τον τελικό που θα γυριστεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Γαλάτσι, από όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα πάρει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

H σύντροφος του Άρη Σοιλέδη μάλιστα, Μαρία Αντωνά, που είναι ένας εκ των τεσσάρων φιναλίστ έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τα όσα ξέρει για τις μεγάλες αυτές μέρες του τελικού και του ημιτελικού, που αφορούν τις συναντήσεις που θα έχουν οι παίκτες. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως έχει βρει ήδη τι θα φορέσει, αφού θα είναι ανάμεσα στο κοινό.

Οι αποκαλύψεις της Στέλλας Ανδρεάδου για τους παίκτες του Survivor

«Κάποιες συμπεριφορές κάποιων παικτών με έκαναν να σκεφτώ πως μπορεί ο άνθρωπος να αλλάζει χαρακτήρα κάτι που στη ζωή μου δεν το είχα. Γενικά τη μια μέρα ήταν κοντά σου και σε στήριζαν και την άλλη μέρα σε έδιναν στον τάκο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής οπότε όταν κάθισα να το σκεφτώ γιατί συμβαίνει αυτό κατάλαβα ότι ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και θέλει να φτάσει. Για να με απογοητεύσει κάποιος πρέπει να έχω και συγκεκριμένες προσδοκίες.

Τέλος έριξε και τα καρφιά της για την τελική τετράδα:

«Μου κάνει εντύπωση η συγκεκριμένη τετράδα που πάει στο Γαλάτσι. Κάποιοι παίκτες που βγήκαν ήταν καλύτεροι από αυτούς. Ο Άρης έχει αποδείξει τη αξίζει και η Ασημίνα που είναι μέσα από την πρώτη μέρα, και ο Στάθης είναι καλός αγωνιστικά, άρα μένει η Μαίη. Δεν έχουμε έρθει τόσο κοντά σίγουρα μπράβο της που έχει φτάσει ως εδώ.

Θα ήθελα πολύ να το πάρει γυναίκα, αλλά και άντρας να το πάρει άλλα και άντρας να το πάρει θα ήμουν χαρούμενη».

Survivor 5: Η παραγωγή απέβαλε από το παιχνίδι την Σταυρούλα Χρυσαειδή;

Το Survivor 5 φτάνει στο μεγάλο του φινάλε και έχουν μείνει μονάχα τέσσερις ημέρες, για να μάθουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, που θα σηκώσει την κούπα και θα καρπωθεί τα 100.000 ευρώ έναντι των τριών άλλων παικτών, που θα βρεθούν στην κορυφαία φετινή τετράδα.

Τη στιγμή που μιλάμε, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες, μαζί με την παραγωγή, ετοιμάζουν σιγά σιγά τα πράγματά τους, ώστε να πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα και να βρεθούν ενώπιον του κοινού σε ζωντανή παρουσία στο Άλσος Βεΐκου, κρινόμενοι φυσικά και από όσους θα βλέπουν από τους δέκτες τους για όσα έκαναν φέτος.

Ένας, όμως, από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες θα φύγει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Διαβάστε το λόγο που η παραγωγή απέβαλε την Σταυρούλα από το παιχνίδι στο Athensmagazine.gr