Survivor 5 highlights (3/7): Ο τελευταίος αγώνας στον Άγιο Δομινίκο και ο παίκτης που αποχώρισε λίγο πριν τον ημιτελικό

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 highlights (3/7): Ο τελευταίος αγώνας στον Άγιο Δομινίκο και ο παίκτης που αποχώρισε λίγο πριν τον ημιτελικό

Το βράδυ της Κυριακής 3/7 είδαμε τους εναπομείναντες παίκτες του Survivor 5 σε ένα επεισόδιο με πολλές συγκινήσεις μιας και πριν μάθουν το όνομα του παίκτη, που αποχώρησε, γνώριζαν πολύ καλά, πως έπαιζαν τον τελευταίο τους αγώνα.

Εν τέλει, όπως σας το είχαμε πει και εμείς πολύ νωρίτερα, η παίκτρια που δεν θα βρεθεί στον τελικό της Ελλάδας και που αποχαιρέτησε το όνειρο μια για πάντα είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Τα highlights του Survivor 5 για το επεισόδιο της Κυριακής 3/7

«Τον αγαπώ πάρα πολύ είναι πραγματικά σαν...»

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, με συγκινήσεις ήταν το επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 3/7 μιας και οι παίκτες θα κληθούν να αποχωριστούν κάποιον , και το κλίμα για τον Στάθη και τη Σταυρούλα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο διότι είναι σαν αδέρφια και δεν θέλουν να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον!

Η παίκτρια, εμφανώς συγκινημένη, ανέφερε πως σε περίπτωση που εκείνη αποχωρίσει από το σημερινό επεισόδιο, φυσικά το άτομο που θα στηρίξει με όλη της την καρδιά θα είναι ο Στάθης, τον οποίο παρομοίασε με τον μεγάλο της αδερφό, μιας και όπως δείχνει είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι.

«Με θλίβει πάρα πολύ ότι εγώ ή ο Στάθης θα πρέπει να αποχωρήσουμε τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος. Έχουμε φτάσει στην πηγή και ένας από τους δυο δεν θα πιει νερό. Είναι γλυκόξινη αυτή η αίσθηση. Αν αποχωρήσει ο Στάθης θα νιώσω πραγματικά πολύ μόνη μου γιατί καλώς ή κακώς δεν κάνω παρέα με τους υπόλοιπους και δεν θέλω να κάνω».

«Έφτασε η ώρα να δοθεί το...»

Τις τελευταίες τους στιγμές περνούν οι παίκτες μαζί και ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικό, μιας και μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι, έφτασε η ώρα μηδέν για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, προκειμένου να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Ήδη το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο από την στιγμή που ο Λιανός τους καλωσόρισε στον τελευταίο αγώνα επάθλου...

«Σας καλωσορίζω στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου!» αυτά ήταν η φράση του παρουσιαστή ο οποίος χαρούμενος αλλά και συγκινημένος ανακοίνωσε στους παίκτες ουσιαστικά πως είναι η τελευταία φορά που θα βρεθούν εκεί...

«Τι κλαις μωρέ μπέμπα και εσύ;!»

Οι παίκτες μετά από τόσους μήνες κακουχιών και προσπάθειας επιβίωσης, έχουν εξαντληθεί και ψυχικά και σωματικά, και ξεσπούν μιας και πλέον δεν μπορούν να αντέξουν άλλο μέχρι να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αυτό έγινε και με την Ασημίνα, η οποία δεν άντεξε στο αγώνισμα της Κυριακής 3/7 και έβαλε τα κλάματα καθώς είχε φρικτούς πόνους στα πόδια της...

Η παίκτρια αφού τελείωσε η σειρά της στο αγώνισμα κάθισε στον πάγκο όπου και έβαλε τα κλάματα καθώς όπως ανέφερε υπέφερε από πόνους στα πόδια και τότε ο Άρης χαριτολογώντας για να της φτιάξει το κέφι άρχισε να την πειράζει...

«Έρχομαι να κοντραροχτυπηθώ με...»

Μία ανάσα πριν τον τελικό, από το παιχνίδι επιβίωσης του Survivor, και οι παίκτες είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι για την έκβαση αυτού του αποτελέσματός. Πιο συγκεκριμένα ο Στάθης Σχίζας και Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν έκρυψαν την αγωνία τους για το ποιος θα αποχωρήσει μιας και οι δυο τους είναι κυριολεκτικά σαν αδέρφια στο παιχνίδι, και είμαστε πεπεισμένοι πως μια γερή φιλία θα χτιστεί και εκτός Άγιου Δομίνικου...

«Ένα κακό που μου συμβαίνει είναι ότι βρίσκομαι στον τάκο με την μοναδική φίλη που μου έχει απομείνει μέσα στο παιχνίδι, αφού όλοι οι άλλοι έχουν αποχωρήσει. Στο τέλος έρχομαι να κοντραροχτυπηθώ με τη φίλη μου για το ποιος θα αποχωρήσει στον ημιτελικό και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ δυσάρεστο» εξομολογήθηκε...

Μία ανάσα πριν τον τελικό

Συναρπαστικός, γεμάτο ένταση και αγωνία ήταν ο αγώνας στο Survivor, αν λάβει κανείς υπόψη πως είναι ο τελευταίος για αυτή τη σεζόν και πως σε λίγες μέρες θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι!

Είδαμε κλάματα και συγκινήσεις κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, ωστόσο ο νικητής όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.

«Έχουμε γίνει ένα με το παιχνίδι, τα run είναι η ζωή μας» είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης. ενώ στην ερώτηση με ποιους θα μοιραστεί το έπαθλο στην πρωτεύουσα του Άγιου Δομίνικου, απάντησε πως δεν θα μπορούσε να μην πάρει μαζί του τη Μαίη και την Ασημίνα.

«Ποιος θα έβγαινε για να μπεις εσύ και ο Στάθης;»

Μετά το έπαθλο και την νίκη του Άρη Σοϊλέδη, στο τελευταίο έπαθλο του Survivor 5 πριν τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες γύρισαν στην παραλία και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους μεταξύ τους, μιας και η αγωνία τους ήταν τεράστια μέχρι την στιγμή που θα πήγαιναν στο συμβούλιο προκειμένου να μάθουν ποιος αποχωρεί.

Τότε η Σταυρούλα, η οποία είχε ήδη εκφράσει την στεναχώρια της για τον Στάθη και για την παραμονή τους στο παιχνίδι, έκανε κάποια σχόλια που φάνηκε να ενόχλησαν τον Άρη Σοϊλέδη.

Η παίκτρια δήλωσε πως θεωρεί πως τόσο εκείνη όσο και ο Στάθης, άξιζαν να είναι στο παιχνίδι και όχι να παίζεται η παραμονή τους, αλλά έπρεπε να έχουν μία θέση στην τετράδα, και ο Άρης που δεν ήθελε να το κάνει θέμα λόγο ημέρας, μιας και το κλίμα ήταν πολύ περίεργο, απόρησε λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει πως το λέει αυτό εφόσον το κοινό αποφάσισε πως εκείνοι θα μείνουν και αναρωτήθηκε αν θεωρεί πως εκείνη και ο Στάθης αξίζουν περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Στενάχωρο φινάλε με κλάματα στον Άγιο Δομίνικο

Δυστυχώς τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν και όπως σας αποκαλύψαμε εδώ πρώτοι στο youweekly.gr η παίκτρια που έφυγε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor στην Ελλάδα, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή! Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

H παίκτρια με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη Σχίζα, και δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο ο φίλος της χωρίς δεύτερη σκέψη, και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!