''Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε'': Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γιάννη μετά την επιστροφή από το Survivor 5

Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε'': Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γιάννη μετά την επιστροφή από το Survivor 5

Ο Νίκος Γιάννης είναι και επίσημα πλέον σε ελληνικό έδαφος και έκανε την πρώτη του ανάρτηση για να ευχαριστήσει, φίλους, γνωστούς, αλλά και απλούς θαυμαστές που τον στήριξαν μέσα στο παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και την οπτική του επί αυτού. Τόσο εκείνος όσο και η Σταυρούλα, που ήταν οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το παιχνίδι είχαν μεγάλη υποδοχή από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο ίδιος βεβαία δεν θα έπρεπε να είναι και τόσο απογοητευμένος από την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς πέρα από το ότι θα δει τους δικούς του ανθρώπους μια ώρα αρχύτερα γυρίζει στην Ελλάδα και με γεμάτο πορτοφόλι. Μπορεί να μην ήταν από τους πιο γνωστούς παίκτες, ωστόσο σε αυτό το θέμα δεν υστέρησε καθόλου σε σχέση με άλλους.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γιάννη μετά την επάνοδό του από τον Άγιο Δομίνικο

Το πρωί της Τρίτης 5/7 έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…και τι να πρωτοθυμηθώ! Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια, άγχος, πείνα, χαρές και, κυρίως, δυνατές φιλίες! Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε στο ρυθμό της. Αφήστε το ρυθμό να σας συνεπάρει και μη φοβάστε να τολμάτε και να ρισκάρετε! Έτσι και εγώ…τόλμησα και έζησα με όλο μου το είναι αυτή τη μοναδική εμπειρία που λέγεται #survivor και φεύγω γεμάτος εφόδια που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή! Δε θα μπορούσα να φτάσω, βέβαια, μέχρι αυτό το σημείο, χωρίς τη στήριξη και τη θετική σας ενέργεια προς το πρόσωπο μου…! Μην ξεχνάς: Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις! Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας μηνύματα», έγραψε ο Νίκος Γιάννης.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γιάννη μετά την επιστροφή από το Survivor

Η υποδοχή Σταυρούλας και Νίκου Γιάννη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Στο επεισόδιο της Κυριακής 3/7 η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε από το Survivor 5 και επέστρεψε στο σπίτι της στην Ελλάδα, ενώ ακριβώς πριν από εκείνη στην Ελλάδα επέστρεψε και ο Νίκος Γιάννης, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι.

Τα αγαπημένα τους πρόσωπα τους υποδέχθηκαν, λοιπόν, με τον πιο θερμό τρόπο, καθώς ο σύντροφος της πρώτης οργάνωσε ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να δει την αγαπημένη του να χαμογελάει, την ίδια στιγμή που οι φίλοι του Νίκου έκαναν ολόκληρο θεματικό πάρτι με καρύδες και μία χαρακτηριστική τούρτα που είχε όλα τα στοιχεία του Άγιου Δομίνικου επάνω της.

Νίκος Γιάννης