Survivor 5 - ημιτελικός: Οι τρυφερές αγκαλιές του Γιάννη Τσολάκη με την σύντροφό του μετά την πρόταση γάμου

Δεν κρύβεται ο έρωτάς τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - ημιτελικός: Οι τρυφερές αγκαλιές του Γιάννη Τσολάκη με την σύντροφό του μετά την πρόταση γάμου

Ο Γιάννης Τσολάκης έκανε την μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Survivor 5, το βράδυ της Τρίτης 5/7, καθώς εκεί που όλοι, καλεσμένοι αλλά και θεατές, παρακολουθούσαν με αγωνία να δουν την εξέλιξη της βραδιάς και τα ονόματα των δύο φιναλίστ, ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τη στιγμή της πρότασης).

Αφού, λοιπόν, έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση τους, μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο, και οι κάμερες έκλεισαν, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται είτε στη σκηνή είτε την ώρα που βρίσκονταν στις θέσεις τους. Η συγκίνησή τους είναι μεγάλη και φυσικά, για άλλη μία φορά, η κάμερα του youweekly.gr αποτύπωσε τα συναισθήματά τους.

Οι αγκαλιές του Γιάννη Τσολάκη με την σύντροφό του μετά την πρόταση γάμου στον ημιτελικό του Survivor 5

Survivor - ημιτελικός

Survivor - ημιτελικός - Τσολάκης

Survivor - ημιτελικός - Τσολάκης - πρόταση γάμου

«Πάλεψα με τους δαίμονές μου...»

O Γιάννης Τσολάκης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει με τίποτα στα παλιό του σώμα. Είναι γεγονός πως ο μαχητής κατά την παραμονή του στο παιχνίδι έχασε σχεδόν τα περισσότερα κιλά από όλους τους παίκτες, αφού είχε μπει καλά φαγωμένος.

Έτσι λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον αδυνατισμένο εαυτό του, από τον Άγιο Δομίνικο. Ούτε ο ίδιος δε μπορεί να πιστέψει την τεράστια αλλαγή στο σώμα του κάνοντας παράλληλα δηλώσεις για τον αν μετάνιωσε τη συμμετοχή του αλλά και το πόσο πάλεψε για να παραμείνει τόσο καιρό.

«Ο κύριος που βλέπετε δεν είναι άλλος είμαι εγώ … Απλά έχασα 16 κιλά, μαύρισα όσο δεν πήγαινε άλλο και είδα πως φαίνομαι όταν έχω μούσια. Αν πήρα τα μαθήματα μου ?Φυσικά και τα πήρα ..Αν πάλεψα με τους δαίμονές μου ? Φυσικά και πάλεψα .. Αν το μετάνιωσα ? Φυσικά όχι Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα !!! θα είναι ένα κεφάλαιο που δεν θα σβήσει ποτέ από μέσα μου», έγραψε ο Γιάννης Τσολάκης.