«Είναι μαχητής στη ζωή...» - Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα πριν τον τελικό του Survivor 5

Στο πλευρό του κάθε στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι μαχητής στη ζωή...» - Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα πριν τον τελικό του Survivor 5

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τη στιγμή που θα μάθουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 (βέβαια εμείς σας το έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ) και έτσι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να στείλει το θετικό της μήνυμα για τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.

Η ίδια άλλωστε βρέθηκε στο πλευρό του και το βράδυ του ημιτελικού και θα κάνει το ίδιο και απόψε (6/7), ενώ μίλησε για τον αγαπημένο της με πολύ τρυφερά λόγια (δείτε εδώ τι είπε).

Έτσι, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έστειλε όλη τη θετική της ενέργεια στον καλό της, ενώ ζήτησε και από το κοινό της να τον στηρίξει στον μεγάλο τελικό.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Φτάσαμε τελικό! Σήμερα ψηφίζουμε τον Στάθη μας για μεγάλο νικητή! Ειναι μαχητής στη ζωή και στο παιχνίδι και αξίζει να επιβραβευτεί! Πρότυπο χαρακτήρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανάρτηση για Σχίζα

Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor 5

Από το βράδυ της Τρίτης 5/7 το όνομά της φιγουράρει παντού κι αυτό γιατί είναι η σύντροφος του ενός από τους δυο φιναλίστ του Survivor 5, Στάθη Σχίζα! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρευρέθηκε στον ημιτελικό του ριάλιτι και τα σχόλια ήταν τόσο θετικά όσο και αρνητικά, είτε αυτά αφορούσαν την καυτή εμφάνισή της είτε την σχέση της με τον Στάθη και τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν μπροστά σε όλους (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες).

Η μεταξύ άλλων εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια μετά το τέλος του ημιτελικού, όμως, βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Για την ακρίβεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως της έχουν κάνει report και δεν μπορεί να διαχειριστεί τον account της...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Survivor

Κι όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου instagram