Survivor 5 - τελικός: Επικό σκηνικό με τον Γιώργο Λιανό - Τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα

Τρελό γέλιο με τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - τελικός: Επικό σκηνικό με τον Γιώργο Λιανό - Τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα

Την ώρα που ο Σάκης Αρσενίου σηκώθηκε και τραγούδησε προκειμένου να ξεσηκώσει το κοινό, με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα να χορεύουν όρθιες στα σκαμπό τσιφτετέλι, ο Γιώργος Λιανός προσέφερε τρελό γέλιο στο κοινό και τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα στα φετινά MAD VMA, ένα γεγονός που έγινε viral. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιανός έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις προσποιούμενος ότι παίζει μουσική.

Η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός τρολάρει τον Dj Valentino

Η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός τρολάρει τον Dj Valentino

Στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και τα παιδιά του - Αποκλειστικό Βίντεο

Ο τελικός του Survivor 5 συνεχίζεται και μέχρι στιγμής τα βίντεο από τις στιγμές των παικτών και οι δηλώσεις τους καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να μιλήσει και για τη στιγμή που μετάνιωσε περισσότερο απ' όλες στο παιχνίδι, δημιουργώντας ένταση στο πλατό.

Όταν, όμως, οι κάμερες κλείνουν και οι οι φιναλίστ μιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως ξεκλέβει λίγα λεπτά για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, καθώς τα παιδιά του βρίσκονται, επίσης, στη σκηνή που έχει στηθεί στο Γαλάτσι και παρακολουθούν τον πατέρα τους να κάνει αυτό που ξέρει με επιτυχία.

Η κάμερα του youweekly.gr κατέγραψε το τρυφερό στιγμιότυπο που εκείνα έτρεξαν στο πλευρό του μόλις μπήκαν οι διαφημίσεις και ο παρουσιαστής τους έδωσε όλη την προσοχή του.

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού