Survivor 5: Το είδαμε και αυτό - Βαλάντης και Κωνσταντάρας τα ''βρήκαν'' στον αέρα του ''Open weekend''

Πάει και αυτός ο τσακωμός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Το είδαμε και αυτό - Βαλάντης και Κωνσταντάρας τα ''βρήκαν'' στον αέρα του ''Open weekend''

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 9/7 στο Open Weekend και πριν καθίσει στον καναπέ και ξεκινήσει τις δηλώσεις του, τον είδαμε να κάνει μια κίνηση, που κανείς δε θα περίμενε και σίγουρα οι παίκτες του Survivor 5.

Είναι γνωστό, πως στην εκπομπή συμμετέχει ο Λάμπρος Κωνσαντάρας, ο οποίος ήταν την ίδια περίοδο με τον τραγουδιστή στο παιχνίδι. Οι ίντριγκες και οι κόντρες είναι γνωστό, πως ήταν πολλές και έτσι οι δυο τους δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά. Ο Βαλάντης από τη μεριά του έχει κατηγορήσει ανοιχτά την παραγωγή για όλο αυτό, όμως έχει αποφασίσει να τα αφήσει όλα πίσω του.

Η αγκαλιά του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Βαλάντη στο Open Weekend

«Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καταλαγιάζουν».

''Καταπέλτης'' ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor

Ο Βαλάντης, ο οποίος βρίσκεται και ''στα μαχαίρια'' με τον Γιώργο Λάγιο, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στην Ελένη Μουστάκη, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 20/6. Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και το μοντάζ, που θεωρεί πως του αλλοίωσε την εικόνα του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

«Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον της παραγωγής. Κάποιες σκηνές που βλέπω κι εμπεριέχονται μέσα στη αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας» ανέφερε ο Βαλάντης.

«Το 2018 όταν θα έμπαινα στο Nomads έκανα όλη την προετοιμασία και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα και δυστυχώς ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα. Αυτό με πήγε πολύ πίσω ψυχολογικά κι έκανα καιρό να το ξεπεράσω» σημείωσε ο Βαλάντης.