«Ντροπή τους μόνο!» - ''Κόλαφος'' ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor

«Δε θα σας αφήσω έτσι»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ντροπή τους μόνο!» - ''Κόλαφος'' ο Βαλάντης για την παραγωγή του Survivor

Ο Βαλάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 1/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor εξηγώντας γιατί είναι τόσο εκνευρισμένος.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για το Survivor

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά πως αν μπορούσε θα άλλαζε το μοντάζ. « Είμαι πολύ στεναχωρημνένος με την παραγωγή. Μετάνιωσα γιατί ήταν ένα παιχνίδι που μ΄ άρεσε, και από πλευρά εμπειρίας αλλά και από πλευρά αγωνισμάτων, η αλήθεια είναι πως μπήκα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα να μου γίνει πρόταση».

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος, δεν έδειξαν τίποτα από την καλή πλευρά του χαρακτήρα μου. Αυτοί που με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου. Έκανα ακόμα περισσότερους φίλους που κατάλαβαν και δε διαστρέβλωσαν τα πράγματα», συμπλήρωσε. Μάλιστα, με συναγωνιστες, οπως τον Θανάση Μπέλλο είναι πλέον πολύ κολλητοί.

«Το συμβόλαιο δε με δεσμεύει και δε με κρατά τίποτα, δε θα σας αφήσω έτσι, ντροπή τους μόνο!»

Το οικονομικό δεν άξιζε, τίποτα δεν αξιζει οσα περασα. Μου ειναι αδιαφορο πλέον το ριάλιτι. Θεωρώ θα κερδίσει ο Τάλα ή ο Άρης ή η Ασημίνα ή η Σταυρουλα».

Όσο για τη διαμάχη του με τον Γιώργο Λάγιο , σχολίασε: «Μετα από δυο εξωδικα δεν ενδιαφερθηκε, τι συγγνωμη να ζητησει; Θα εκτεθεί». (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή)

Η κοινή συζήτηση του Βαλάντη με τον Λάγιο στον αέρα του Super Kατερίνα

Η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του Βαλάντη και του Γιώργου Λάγιου αποτελεί μια κόντρα δίχως τέλος, αφού η τελευταία εξέλιξη, που αφορά σε εκείνους έχει να κάνει με τα εξώδικά, που ανταλλάσσουν. Ο τραγουδιστής δηλώνει πως δε δέχεται το περιεχόμενο αναρτήσεων του σύμβουλου ψυχικής υγείας και το θεωρεί προσβλητικό.

Έτσι λοιπόν, οι δύο άντρες βρέθηκαν στον αέρα του Super Κατερίνα την Τρίτη 24/5 και συζήτησαν on air την μεταξύ τους κόντρα με την παρουσιάστρια να χάνει σε σημεία την ψυχραιμία της με τα όσα άκουγε. Μάλιστα δε δίστασε να πάρει το λόγο και να απευθυνθεί στον Βαλάντη, λέγοντας του πως έχει αποκτήσει ένα ύφος πολύ έντονο σε σημείο να μην τον αναγνωρίζει πια.

β: «Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία… Βλέπετε τα μισά κυρία μου… Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει…

έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω, όπως πρόσφερα κι εγώ».

Κ: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δε μπορώ. Τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

«Όχι, λάθος διατύπωση. Συγγνώμη θα το καταλάβατε έτσι. Είπα ότι επειδή έχω παιδάκια θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικοί. Όπως και εσείς θα ήσασταν πιο προσεκτικοί»

Κ: «Έχετε ακούσει πάρα πολλά κύριε Βαλάντη και τα έχετε προσπεράσει, τι είναι τώρα αυτό που σας κάνει να κινείστε με εξώδικα;;».

Β: «Ξέρει ο Κύριος Λάγιος πολύ καλά τι έχει κάνει..»

Κ: «Αν δεν λέτε όμως δεν ξέρει το κοινό τι έχει γίνει..»

Β: «Το κοινό ξέρει πολύ καλά και έχετε φροντίσει όλοι σας με αυτά τα λογάκια, που λέγατε..»

Κ: «Ρε Βαλάντη μου τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν. Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τραγουδιστή.