Survivor 5: Δεν τον είδαμε στον τελικό - Ο Βαλάντης μίλησε για την ηχηρή απουσία του από το Γαλάτσι

Τον πιστεύουμε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Δεν τον είδαμε στον τελικό - Ο Βαλάντης μίλησε για την ηχηρή απουσία του από το Γαλάτσι

Ο Βαλάντης παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend το Σάββατο 9/7 και μεταξύ των όσων είπε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο Survivor 5, η οποία γενικότερα έχει συζητηθεί πολύ, λόγω των συμπεριφορών, που παρουσίαζε.

Μετά την αγκαλιά που έδωσε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η οποία δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό για την απουσία του από τον τελικό και τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού. Η απουσία του σχολιάστηκε από τις ηχηρές, ωστόσο εκείνος δήλωσε πως θα ήθελε να είναι παρών και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπόρεσε.

Ο Βαλάντης αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο Survivor 5

«Στον Ημιτελικό δεν μπορούσα να πάω. Επειδή πρέπει να βγάλουμε και τα προς το ζην είχα ένα πάρτι γάμου, το οποίο ήταν πριβέ. Κανονίζαμε μήπως προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να φτάσω γρήγορα, στο διάλειμμα να πεταχτώ στο Γαλάτσι να χαιρετήσω τα παιδιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά ήθελα να πάω» είπε ο Βαλάντης.

«Ντροπή τους μόνο!»

Ο Βαλάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 1/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor εξηγώντας γιατί είναι τόσο εκνευρισμένος.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά πως αν μπορούσε θα άλλαζε το μοντάζ. « Είμαι πολύ στεναχωρημνένος με την παραγωγή. Μετάνιωσα γιατί ήταν ένα παιχνίδι που μ΄ άρεσε, και από πλευρά εμπειρίας αλλά και από πλευρά αγωνισμάτων, η αλήθεια είναι πως μπήκα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα να μου γίνει πρόταση».

«Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος, δεν έδειξαν τίποτα από την καλή πλευρά του χαρακτήρα μου. Αυτοί που με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου. Έκανα ακόμα περισσότερους φίλους που κατάλαβαν και δε διαστρέβλωσαν τα πράγματα», συμπλήρωσε. Μάλιστα, με συναγωνιστες, οπως τον Θανάση Μπέλλο είναι πλέον πολύ κολλητοί.

«Το συμβόλαιο δε με δεσμεύει και δε με κρατά τίποτα, δε θα σας αφήσω έτσι, ντροπή τους μόνο!»

Το οικονομικό δεν άξιζε, τίποτα δεν αξιζει οσα περασα. Μου ειναι αδιαφορο πλέον το ριάλιτι. Θεωρώ θα κερδίσει ο Τάλα ή ο Άρης ή η Ασημίνα ή η Σταυρουλα».

Όσο για τη διαμάχη του με τον Γιώργο Λάγιο , σχολίασε: «Μετα από δυο εξωδικα δεν ενδιαφερθηκε, τι συγγνωμη να ζητησει; Θα εκτεθεί». (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή)