Survivor 5: Τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι - Η συνήθεια που δεν μπορεί να αποβάλει με τίποτα ο Απόστολος Ρουβάς

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τίποτα δεν έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι - Η συνήθεια που δεν μπορεί να αποβάλει με τίποτα ο Απόστολος Ρουβάς

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που εντυπωσίασε με την παρουσία του στο παιχνίδι και με τον ακέραιο χαρακτήρα του. Είναι γεγονός πως όλοι έχουν αλλάξει πολύ από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού έτρωγαν κυρίως φακές, ρύζι και καρύδες, χάνοντας πολλά κιλά, και ο ίδιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως όλα όσα έτρωγε αυτό το διάστημα του έγιναν συνήθεια και δεν μπορεί να την αποβάλει εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ, παρά το γεγονός πως γνωρίζει να μαγειρεύει πολλά και νόστιμα πιάτα, επιμένει, μετά την επιστροφή του, να τρώει ξανά και ξανά το κλασικό φακόρυζο και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους. Και αυτό έκανε, αφού ανέβασε ένα στόρι στο Instagram την Τετάρτη 13/7 για να το αποδείξει.

Η συνήθεια του Survivor 5 που δεν μπορεί να αποβάλει ο Απόστολος Ρουβάς

Απόστολος Ρουβάς

«Δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ...»

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Survivor, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού για το ήθος του αλλά και για την ηρεμία που απέπνεε, όπως είπαμε, ο Απόστολος Ρουβάς, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής 8/7 για τη νέα του ζωή στη Θεσσαλονίκη καθώς έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, τη σύγκριση με τον αδελφό του και αλλά και το Survivor, αποκαλύπτοντας με ποιους παίκτες δεν θα ήθελε να έχει καμία επαφή.

«Η έκθεση μου στα μίντια θα με προβλημάτιζε, ήμουν δεν ήμουν αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το συζήτησα μαζί του, η συμβουλή του ήταν πολύ σωστή. Όταν ήμουν παιδί μπορεί να σκεφτόμουν διαφορετικά τη σύγκριση με τον αδελφό μου αλλά δεν με έχει επηρεάσει»

Για το Survivor είπε ότι έμαθε τα όριά του τα οποία τελικά είναι πιο ψηλά, απ’ ό,τι ο ίδιος γνώριζε. «Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το ριάλιτι που δεν θα ήθελα ούτε καν να τους ξαναδώ, κι αυτό είναι πάλι πολύ ακραίο. Ίσως να μην επεδίωκα να συναντηθώ μαζί τους, όπως με τον Τάκη και τον Βαλάντη. Ο Βαλάντης όλους τους είχε βγάλει εκτός εαυτού. Πόσο μοντάζ να κάνουν και πώς να σε αδικήσουν;» αναρωτήθηκε.