Αποκλειστικό: Νέα κοπέλα στη ζωή του Κατσαούνη μετά την Μυριέλλα Κουρεντή και το Survivor 5

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Νέα κοπέλα στη ζωή του Κατσαούνη μετά την Μυριέλλα Κουρεντή και το Survivor 5

Μάλλον είναι αδύνατο να του βάλεις φίλτρο, και ούτε υπάρχει λόγος, αφού γι' αυτό έγινε αγαπητός στον κόσμο κι ας αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Γιώργος Κατσαούνης μιλά για όλα: Για το ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή, για την αψιμαχία με τον Τάκη Καραγκούνια αλλά και για την επόμενη μέρα μετά το Survivor.

Αγρότης τρίτης γενιάς, μόλις βγήκε από το παιχνίδι ρώτησε να μάθει τι τιμή έχει το σιτάρι και μέχρι σήμερα ασχολείται σχολαστικά με τα χωράφια του - στις σκέψεις του βρίσκονται και τρόποι να επεκτείνει την παραγωγή του. Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο ήταν και η πρώτη φορά που βγήκε εκτός συνόρων, με τον ίδιο να μας περιγράφει αυτή την εμπειρία από την αρχή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Κατσαούνη στο περιοδικό YOU

Κατσαούνης Survivor περιοδικό YOU

Πώς σου μπήκε η ιδέα του Survivor;

Δούλευα delivery εκείνη την περίοδο και ένα βράδυ όπως σχόλαγα, με ρώτησε ο Γιώργος Βαρακλιώτης: «Θες να πας στο Survivor;». Του έδωσα κάποια στοιχεία που μου ζήτησε και μέσα στον Οκτώβρη ήρθε ένα μήνυμα που με καλούσε σε κάστινγκ. Μην σ' τα πολυλογώ, με πήραν στο τέλος και δεν το πίστευα. Δεν είχα ξαναμπεί σε αεροπλάνο και ξαφνικά βρέθηκα στον Άγιο Δομίνικο. Όταν πήραμε και το έπαθλο του Μαϊάμι είχα ξεχάσει πού βρισκόμουν στο χάρτη!

Κεφάλαιο Μυριέλλα Κουρεντή... Όταν την πρωτοείδες, τι σκέφτηκες;

Μου άρεσαν τα μάτια της. Δεν κοιτάζω μόνο την ομορφιά, όμως, μιλούσε και πολύ σωστά. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν άσχημες γυναίκες και άντρες, υπάρχουν διαφορετικά γούστα. Και η ομορφιά κάποια στιγμή φεύγει, αλλά μένει η καρδιά, και αυτή μπορεί να κάνει τον άνθρωπο τόσο όμορφο στα μάτια μου, που δεν περιγράφεται.

Όταν άκουσες το όνομα «John», σε χτύπησε κεραυνός;

Στράβωσα, γιατί άκουσα τη Μυριέλλα να μιλάει για τον John και μου λέει μια κοπέλα: «Είναι το αγόρι της». Δεν μου έκανε κάτι ο John, ίσα-ίσα έχω μάθει ότι είναι πολύ καλό παιδί και ευγενικό, αλλά ένιωσα περίεργα και άβολα, άρχιζα να κοκκινίζω, σκεφτόμουν: «Τι κακό πάθαμε;». Εκεί έκλεισε το ειδύλλιο με τη Μυριέλλα, γιατί δεν θα μου άρεσε να μοιράζομαι διά τρία (δείτε εδώ τι συνέβη στον τελικό με Κατσαούνη - Μυριέλλα και John, βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο σημείο).

Σου μπήκαν δεύτερες σκέψεις, όταν είπε ότι δεν είναι ακριβώς το αγόρι της;

Και τρίτες και τέταρτες μην σου πω. Άρχισα να πονηρεύομαι άλλα πράγματα, γιατί μου έλεγαν κάποιοι συμπαίκτες μας ότι είμαστε κεντρικά πρόσωπα και ότι θέλει να κρατηθεί κοντά μου για να τερματίσει ψηλά στο παιχνίδι. Για ένα διάστημα τα ξαναβρήκαμε και μιλάγαμε έξω από το συμβούλιο, όπου τη ρώτησα: «Με θέλεις;», και μου απαντάει: «Και σε θέλω και πουλάει». Mόλις το άκουσα αυτό, μου γύρισε το μυαλό και σκέφτηκα μήπως είχαν δίκιο τα παιδιά. Εγώ πήγα στο Survivor για να παίξω όχι για να πουλήσω και να κάνω καμάκι - άσχετα που έτυχε.

Μετά τη Μυριέλλα έχει βρεθεί άλλη γυναίκα;

Προτάσεις είχα πολλές, με προσεγγίζουν και απαντάω. Αλλά όταν βλέπω να με ρωτάνε κουτσομπολιά για το Survivor, σταματάω την κουβέντα και τους λέω «καλό απόγευμα». Η γυναίκα που θα με προσεγγίσει θέλω να έχει καλή καρδιά, να στέκεται βράχος και να μην απατάει, να μπορώ να λείψω για δύο εβδομάδες και να ξέρω ότι δεν θα γίνεται... πάρτι στο σπίτι μου. Έχει τύχει να βρεθώ με κάποια κοπέλα μετά το Survivor, θα δούμε πώς θα πάει...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 27/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ