Survivor 5 - ημιτελικός: Εμφανίστηκε ο Τζον Λυγνός - Η αμηχανία του βλέποντας την Μυριέλλα με τον Κατσαούνη

Το βίντεο που ετοίμασε η παραγωγή για το ειδύλλιό τους και τα περίεργα βλέμματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Εμφανίστηκε ο Τζον Λυγνός - Η αμηχανία του βλέποντας την Μυριέλλα με τον Κατσαούνη

Σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor 5 έχουν δώσει το παρών στον αποψινό 5/7 ημιτελικό αλλά φυσικά και οι φίλοι και συγγενείς των φιναλίστ. Ανάμεσα σε όλους βρίσκεται και ο Τζον Λυγνός, ο φημολογούμενος σύντροφος της Μυριέλλας, το όνομα του οποίου ακούστηκε πάρα πολύ έντονα, λόγω του ειδυλλίου που είχε αναπτυχθεί στην αρχή του παιχνιδιού μεταξύ της Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς και λίγο μετά τα κλάματα της Μυριέλλας, παίχτηκε ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στους παίκτες και του φλερτ τους, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να απαθανατίζει την αμηχανία του Τζον.

Φυσικά, εξαιρετικά αμήχανοι ήταν και οι δύο πρώην Survivors.

Ο Τζον Λυγνός στον ημιτελικό

Ο Τζον Λυγνός στον ημιτελικό

Η πρώτη φωτογραφία Μυριέλλας & Λυγνού μετά το Survivor 5

Ενώ δεν συμμετείχε στο Survivor 5, το όνομά του ακουγόταν σχεδόν καθημερινά για μια περίοδο, τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδας. Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για την... "σχέση" της, όπως είχε πει, τον Τζον Λυγνό, είχαν προκαλέσει αίσθηση στην αρχή του ριάλιτι, όταν ξεκίνησε το ειδύλλιό της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ενώ η ίδια η ηθοποιός είχε πει στις κάμερες του Survivor πως έξω έχει έναν άνθρωπο που την περιμένει μετά από λίγα 24ωρα την είδαμε να έρχεται πολύ κοντά με τον συμπαίκτη της από την αντίπαλη ομάδα, δημιουργώντας ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική της ζωή.

Λίγες ημέρες μετά αποκαλύφθηκε πως τελικά με τον Τζον είναι φίλοι, συνεργάτες και... περνάνε απλά πολύ καλά! Ο καθένας άλλωστε θέτει τα όριά του στις προσωπικές του σχέσεις.

Τέλος πάντων, περσινά ξινά σταφύλια θα έλεγε κανείς. Η Μυριέλλα πια έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο εδώ και αρκετό καιρό και παρά το γεγονός πως όταν πάτησε το πόδι της Ελλάδα εξαφανίστηκε καθώς δεν ήταν καθόλου καλά - δείτε εδώ τι της είχε συμβεί - τώρα φαίνεται πως έχει επανέλθει πλήρως στην καθημερινότητά της πριν το Survivor και μάλιστα πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη της ανάρτηση στην αγκαλιά του Τζον...

Μυριέλλα Κουρεντή Τζον Λυγνός Survivor