Asia Express highlights 28/10: Δύσκολο το χθεσινό επεισόδιο! Η κατάρρευση, τα κλάματα και ο τσακωμός

Όσα είδαμε το βράδυ της Παρασκευής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express highlights 28/10: Δύσκολο το χθεσινό επεισόδιο! Η κατάρρευση, τα κλάματα και ο τσακωμός

Απολαυστικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Asia Express, ωστόσο, με αρκετές εντάσεις. Οι παίκτες ήρθαν πίσω στην Ελλάδα εντελώς αλλαγμένοι, όπως ο Fipster που έχασε πολλά κιλά, και αυτό γιατί περνάνε από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες.

Τα 28/10 highlights του Asia Express

«Λίγο νερό, λίγο νερό» - Παίκτρια κατέρρευσε στην μέση του δρόμου

Ο λόγος για την Κατερίνα Καλίνογλου, η οποία δεν ένιωθε καθόλου καλά, ωστόσο είχε στο πλευρό της την παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία και έσπευσε να την συνεφέρει ενώ μετά από λίγα λεπτά ήρθε και το ιατρικό προσωπικό.

«Δεν νιώθω καθόλου καλά! Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε η Κατερίνα, με την Βιβή να φωνάζει: «Λίγο νερό, λίγο νερό, λίγο νερό».

Στη συνέχεια η Βιβή σήκωσε την Κατερίνα και την οδήγησε στον χώρο για τις πρώτες βοήθειες. «Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα όσο προσπαθούσε να συνέλθει.

«Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Έξαλλος ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα

Συγκεκριμένα, ο Fipster συγκεκριμένα εκνευρίστηκε αρκετά με τη Χριστίνα Κολέτσα καθώς δεν έδειξε ιδιαίτερη προθυμία να πάρει στην καρότσα που βρήκε με τη Μαρία τον ίδιο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είναι δυνατόν να περνάμε από μπροστά σου και να μας λες άντε θα ρθείτε;”. Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@; Δεν έχεις μπει με ωραία ενέργεια, Κολέτσα. Μπήκες με ανταγωνιστική ενέργεια. Ο ανταγωνιστής ποτέ δεν κερδίζει» της είπε ο Φίλιππος, με εκείνη ωστόσο να το παίρνει στην πλάκα και να μην δίνει συνέχεια στο εν λόγω θέμα.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster μετά το τέλος της δοκιμασίας - Ποιο ζευγάρι την κέρδισε

Συγκεκριμένα, Fipster, Χριστίνα Κολέτσα και Νάσος Γαλακτέρος έπρεπε να τεστάρουν τους παλμούς της καρδιάς τους και να δουν πόσο ψύχραιμοι μπορούν να είναι, όταν έρχονται αντιμέτωποι με πράγματα που δεν γνωρίζουν.

Μία δοκιμασία για δυνατά παιχνίδια ελέγχου του μυαλού κατά την οποία δηλαδή έπρεπε κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τους παλμούς της καρδιάς τους, την ώρα που περπατούσαν πάνω τους, βατράχια και κατσαρίδες!

Τελικά, η Χριστίνα βγήκε εκτός δοκιμασίας και νικητής ήταν ο Νάσος Γαλακτερός. Μάλιστα στο τέλος της δοκιμασίας, ο Φίλιππος ξέσπασε σε κλάματα!