«Φοβάται! Από καπετάνιος θα φανεί...λούτσος» - Ο Παπαδόπουλος "κάρφωσε" τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor All Star

«Δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φοβάται! Από καπετάνιος θα φανεί...λούτσος» - Ο Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή OPEN Weekend, όπου αναφέρθηκε στο Survivor All Star, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αφορμή την ανακοίνωση του πως δεν θα μπει στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Θα ήθελα να πάω. Είναι πολλά τα λεφτά, αυτή θα είναι η προίκα των παιδιών μου. Όλοι οι παίκτες από όλα τα Survivor έχουν κάνει ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Ντάνο και δήλωσε πως ο ίδιος θεωρεί ότι θα βρίσκεται στο παιχνίδι, παρά τα όσα λέει. «Εγώ πιστεύω ότι ο Ντάνος θα είναι μέσα είτε σαν coach, είτε σαν βοηθητικός παρουσιαστής. Δεν μπορεί να μην είναι μέσα», ανέφερε.

Το σχόλιο του Παπαδόπουλου στην κόντρα Αγγελόπουλου Κατσούλη

«Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς... λούτσος», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Μπορεί πχ να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο; Είναι ο πιο δυνατός».

Όσον αφορά στον Σάκη Κατσούλη και την «κόντρα» του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γαμ***. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε», είπε κλείνοντας.

Οι ημέρες προβολής και η ημερομηνία της πρεμιέρας του Survivor All Star

Όπως όλα δείχνουν, θα βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης μέσα στον Δεκέμβρη με την επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης να είναι η 15η Δεκέμβρη ή μετά το τέλος του Μουντιάλ στις 19 Δεκεμβρίου.

Το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε, μετά και από το τέλος του Love Island (δείτε εδώ πότε είναι ο τελικός), να κάνει ένα βήμα πίσω στην ψυχαγωγία και να περιμένει το δυνατό χαρτί του που δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Έτσι, μετά από συζήτηση που είχαν οι ιθύνοντες του σταθμού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, συμφώνησαν, να προβάλλεται 5 μέρες, με στόχο να γίνουν μέσα σε λίγο καιρό 6.