Asia Express 30/10 highlights: Ο έντονος τσακωμούς Αϊβάζη & Δημητρόπουλου και η απρόοπτη αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Asia Express
Instagram / Asia Express

Από όλα είχε το χθεσινό 30/10 επεισόδιο του Asia Express, τόσο εντάσεις και τσακωμούς μεταξύ των ζευγαριών όσο και μια αποχώρηση "φωτιά".

Τα 30/10 highlights του Asia Express

«Άντε γ@@@σου» - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Γιάννης Αϊβάζης με τον Λευτέρη Δημητρόπουλο

Το βράδυ της Κυριακής (30/10) ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε. Ωστόσο οι εξελίξεις αλλά και οι ισορροπίες αλλάζουν λεπτό με λεπτό. Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε ο Γιάννης Αϊβάζης βγήκε εκτός εαυτό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με στον συμπαίκτη του, Λευτέρη Δημηρόπουλου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Αϊβάζης προσπαθούσε να πείσει μία πωλήτρια να πάρει δωρεάν φαγητό και εάν τους δώσει μεγάλη ποσότητα να το «παζαρέψει» με όσα χρήματα είχε πάνω του. Βέβαια, μία παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο φίλους για ένα ψάρι, φυσικό ήταν να φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους.

Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε φανερά αφού πρώτα είπε φωναχτά στον Λευτέρη Δημητρόπουλο: «Άντε γ@@@σου!», με τον δεύτερο να τον «κυνηγάει» προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί. Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter πήραν θέση μιας και δεν δίστασαν να κατακρίνουν την στάση του γνωστού ηθοποιού.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα αναγκάστηκαν να πάρουν η Κατερίνα Καλίνογλου (Kat-Kat) με τη Βιβή Μπασινά, καθώς το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει Kat-Ka δεν της επέτρεψε να συνεχίσει το ταξίδι της στο Asia Express.Η δοκιμασία απαιτούσε από τα δύο ζευγάρια να ξυπνήσουν τον δράκο Νάγκα, ο οποίος βρισκόταν σε δύο δεξαμενές.

Έπρεπε λοιπόν να μεταφέρουν με μπαμπού νερό από το ποτάμι στις δεξαμενές και να επαναλάβουν τη διαδικασία μέχρι ο δράκος να φτάσει το σήμα του Asia Express. Μαζί τους είχαν από 5 βοηθούς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε μέρος. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας. Είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μάθαμε πολλά πράγματα. Μόνο θετικά έχουμε να πούμε από αυτό το ταξίδι», δήλωσαν μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης.

«Μετανιώσαμε τη συμπεριφορά μας μπαίνοντας στο παιχνίδι και η δεύτερη ευκαιρία μας έδωσε πολλά», παραδέχτηκε στις κάμερες η Βιβή, ενώ η Kat-Kat τόνισε στο τέλος «Αποδείξαμε πως άμα θέλουμε μπορούμε να βγούμε και πρώτες».