GNTM 5 highlights 1/11: Τα όργανα ξεκίνησαν πριν την γυμνή φωτογράφιση και την αποχώρηση της...

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 1/11: Τα όργανα ξεκίνησαν πριν την γυμνή φωτογράφιση και την αποχώρηση της...

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 1/11 επεισόδιο του GNTM 5 μια ημέρα μετά το make over (δείτε αναλυτικά τα μαλλιά). Τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν γυμνά, όμως μια δεν τα κατάφερε κι αποχώρησε.

Τα 1/11 highlights του GNTM 5

Δεν έχει ξανά συμβεί ποτέ - Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσαν στις παίκτριες

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μόδας θέλησε να δώσει μία διαφορετική νότα καλώντας τις παίκτριες να παρουσιάσουν το GNTM NEWS, μιας και οι δύο coaches ζήτησαν να μάθουν τα νέα του σπιτιού.

Μάλιστα, αυτή που πήρε πρώτη τον ρόλο ήταν η Δέσποινα, η οποία έγινε για μερικά λεπτά παρουσιάστρια και μετέδωσε με τον δικό της αστείο τρόπο το «δελτίο ειδήσεων» παρουσιάζοντας τα νέα της καθημερινότητάς τους.

«Θα τις κάνουμε καψόνια» - Χαμός στην βίλα με την "εισβολή" των νέων κοριτσιών

Στη βίλα του GNTM 5 μπήκαν στο 31/10 επεισόδιο μερικές αναπληρωματικές παίκτριες, λόγω των πολλαπλών οικειοθελών αποχωρήσεων, κάτι που δυσαρέστησε έντονα τις ήδη υπάρχουσες κοπέλες, μιας και έφταναν στην τελική δεκάδα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η υποδοχή τους στο σπίτι να μην ήταν ιδιαίτερα ένθερμη από τις περισσότερες, κάτι που κακοφάνηκε πολύ στις καινούργιες.

Μάλιστα, η Ειρήνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μια χαρά… Εντάξει δεν νομίζω να πολυχάρηκαν όλες. Τα κορίτσια από Κύπρο περιμέναμε να είναι πιο φιλικές γιατί φέτος έχει γίνει λίγο CNTM. Είναι πολλές οι Κύπριες. Στην αρχή μου φάνηκε ότι χάρηκαν κάποιες και μετά που έφυγαν οι κάμερες είχανε μούτρα».

Η Μύρια δήλωσε ότι δεν θα μπούνε στη δική τους ομάδα, το CNTM κι η Γρηγοριάνα είπε: «Ό,τι δεν συνηθίζεται, κόβεται. Θα προσπαθήσουμε να συνηθίσουμε κι αν δεν ταιριάξουμε δεν πειράζει. Δεν γίνεται με όλους, αλλά το σκεπτικό είναι να προσπαθήσουμε να συνδεθούμε μαζί τους, όπως και με τις υπόλοιπες».

«Έχει πολύ πλάκα που ήρθαν τα καινούρια κορίτσια, θα τις κάνουμε καψόνια. Όχι δεν. Είναι περίεργο το atmosphere και για αυτές είναι ακόμα πιο περίεργο, αλλά θα μπούνε στο κλίμα και θα δούμε πως θα κυλάει το πράγμα.» πρόσθεσε η Coty.

"Πάγωσαν" με τη πρώτη γυμνή φωτογράφιση για φέτος - Η λήψη Έλενας Γαλύφα και Μαίρης Βιτινάρος

Συγκεκριμένα, η Mary Vitinaros με την Έλενα Γαλύφα θέλησαν να τους δείξουν ποζάροντας τι θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας, με τις παίκτριες να σοκάρονται, μιας και έπρεπε να είναι σχεδόν γυμνές, προκειμένου να δώσουν το μήνυμα κατά του body shaming.

Τα κορίτσια στην αρχή πάγωσαν, ωστόσο ήταν έτοιμες να κάνουν την πρώτη τους γυμνή φωτογράφιση.

Αυτή είναι η κοπέλα που έδωσε η Γιέβα το disadvantage της - Έξαλλη η Μικαέλα

Η Mary Vitinaros με την Έλενα Γαλύφα θέλησαν να τους δείξουν ποζάροντας τι θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας και αμέσως μετά η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, δηλαδή η Γιέβα, έπρεπε να χωρίσει τις παίκτριες σε ζευγάρια, κάτι δύσκολο για όλες μιας και οι νέες παίκτριες δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα με τις παλιές και να διαλέξει μια που θα έπρεπε να ποζάρει με δύο διαφορετικές κοπέλες και μάλιστα θα κρινόταν στην χειρότερή της λήψη.

Η Μικαέλα όμως νευρίασε πολύ με την Γιέβα, η οποία και δεν έβαλε την Μάρα μαζί της ενώ εσκεμμένα ήθελε να τις χωρίσει, για να μην πάρει δύναμη η μια από την άλλη. "Αν είναι δυνατόν, αγκάλιασε την κόρη μου και μου έκανε εμένα νόημα ότι δεν θα φωτογραφηθούμε μαζί, έλεος!" είπε χαρακτηριστικά η πρώτη.

Όσον αφορά την κοπέλα που έπρεπε να φωτογραφηθεί με 2 διαφορετικές κοπέλες, μια εκ των οποίων θα ήταν η Γιέβα, αυτή ήταν η Κάτια.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αλεξία - Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τα κιλά

Όταν έφτασαν στο πλατό, όμως, όλες ανυπομονούσαν να δουν τις λήψεις τους, με την Αλεξία, όταν είδε την φωτογραφία της με την Ζωή, ξέσπασε σε κλάματα και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε παλαιότερα με τα κιλά της καθώς επειδή ήθελε να χάσει μερικά, δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να λιποθυμάει και να κινδυνεύει η υγεία της.

Η κριτική επιτροπή τσακώθηκε και το Twitter αποθέωσε τον Καράβα - «Επικό πετσόκομμα»

Όλο και περισσότερες εντάσεις βλέπουμε μεταξύ της κριτικής επιτροπής στο GNTM 5 και ειδικά ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα, οι οποίοι διαφωνούν σε πολλά σημεία όσον αφορά την κριτική τους στις φωτογραφίες των παικτριών.

Έτσι έγινε όμως και στο 1/11 επεισόδιο του GNTM, όπου τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κατά το ήμισυ γυμνές με μήνυμα ενάντια στο body shaming.

Η Ντορέλλα που είναι μια εκ των νέων κοριτσιών που ήρθαν στο σπίτι έφερε έντονη διαφωνία ανάμεσα στους 2 κριτές, μιας και είχαν αντίθετη άποψη ως προς την απόδοσή της.

«Αν κολλήσει ο Καράβας, δεν ξεκολλάει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά, με το Twitter όμως για ακόμη μια φορά να υποστηρίζει τον Γιώργο Καράβα.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε - Ξέσπασε σε κλάματα με το που άκουσε το όνομά της

Οι παίκτριες έφτασαν στο πλατό ανυπομονώντας να δουν τις λήψεις τους, με τις περισσότερες κοπέλες να φέρνουν στους κριτές ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Την καλύτερη όμως φωτογραφία την πήρε το ζευγάρι Κότυ - Μαρία (η οποία ένιωσε και μια έντονη αδιαθεσία) μιας και το κλικ τους ήταν καθηλωτικό. Ωστόσο, οι παίκτριες που είχαν το χειρότερο ήταν η Βικτώρια και η Ντορέλλα, με την δεύτερη τελικά να είναι αυτή που αποχωρεί, παρόλο που μόλις μπήκε στο σπίτι.

Η παίκτρια που αποχώρησε απόψε 1/11 από το GNTM 5