Asia Express: «Τι ζόρι τραβάς;» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κρίστη Καθάργια και Γιώργο Μαύριδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: «Τι ζόρι τραβάς;» - Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κρίστη Καθάργια και Γιώργο Μαύριδη

Σε κάθε επεισόδιο του Asia Express το twitter κάνει πάρτι (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις στο προηγούμενο επεισόδιο) και το σημερινό (4/11) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι παίκτες καλούνται να διεκπεραιώσουν μία πολύ περίεργη δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τα βρήκαν σκούρα και μάλιστα η δεύτερη ξέσπασε κατά του συζύγου της, διότι εκείνος προσπαθούσε να βοηθήσει μία από τις αντίπαλες ομάδες, ενώ εκείνη τον ρωτούσε γιατί δεν είχε αντιληφθεί τι έπρεπε να κάνουν και δεν της απαντούσε.

Ο καβγάς της Κρίστης Καθάργια και του Γιώργου Μαυρίδη στο Asia Express

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Γιάννης Αϊβάζης με τον Λευτέρη Δημητρόπουλο

Το βράδυ της Κυριακής (30/10) ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε. Ωστόσο οι εξελίξεις αλλά και οι ισορροπίες αλλάζουν λεπτό με λεπτό. Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε ο Γιάννης Αϊβάζης βγήκε εκτός εαυτό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με στον συμπαίκτη του, Λευτέρη Δημηρόπουλου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Αϊβάζης προσπαθούσε να πείσει μία πωλήτρια να πάρει δωρεάν φαγητό και εάν τους δώσει μεγάλη ποσότητα να το «παζαρέψει» με όσα χρήματα είχε πάνω του. Βέβαια, μία παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο φίλους για ένα ψάρι, φυσικό ήταν να φέρει τα πάνω κάτω στην σχέση τους.

Μεταξύ άλλων δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε φανερά αφού πρώτα είπε φωναχτά στον Λευτέρη Δημητρόπουλο: «Άντε γ@@@σου!», με τον δεύτερο να τον «κυνηγάει» προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί. Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter πήραν θέση μιας και δεν δίστασαν να κατακρίνουν την στάση του γνωστού ηθοποιού.