Απόψε ο μεγάλος τελικός του Love Island - Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει τις 50.000

Ρίχνει αυλαία το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόψε ο μεγάλος τελικός του Love Island - Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει τις 50.000

Απόψε Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 23:15 στον ΣΚΑΪ, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός του «Love Island» και ένα από τα τέσσερα ζευγάρια θα αποχωρήσει από την Τενερίφη έχοντας ανακαλύψει τον έρωτα και έχοντας κερδίσει 50.000 ευρώ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντά στον κήπο της βίλας τα τέσσερα ζευγάρια του τελικού, μετά από μία εβδομάδα που έκρυβε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές.

Μετά την τελευταία αποχώρηση, τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τις οικογένειές τους, όσο και να ακούσουν για πρώτη φορά τα σχόλιά τους για το ταίρι που απέκτησαν στο Love Island.

Για το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ ξεκινάει απόψε η αντίστροφη μέτρηση και τα τέσσερα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό είναι η Αναστασία με τον Γιώργο, η Χριστίνα με τον Αλέξανδρο, η Νίκη με τον Φάνη και ο Αργύρης με την Μαρία.

Το αποψινό 5/11 trailer του Love Island

Άνω των 18: Συνουσιάστηκαν στο σπίτι του Love Island; - Βίντεο ντοκουμέντο

Ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Love island και που όμως τώρα, δεν βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι είναι ο Γιώργος Κόρκας και η Ιωάννα Τζανή.

Οι δυο τους φαίνεται πως βιώνουν τον έρωτά τους μακριά από την Τενερίφη, στην Ελλάδα πια (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασαν μαζί στα social media) και προσφάτως παραχώρησαν μια συνέντευξη στην Έλενα Κρεμλίδου, για το διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube.

Στην συνέντευξη αυτή και οι δυο ήταν άκρως αποκαλυπτικοί και μάλιστα δεν δέχθηκαν να απαντήσουν σε μια και μοναδική ερώτηση, μια κίνηση που πρόδωσε πως μάλλον καταπάτησαν τους κανόνες του παιχνιδιού που έλεγαν να μην υπάρχει... συνουσιασμός μέσα στο σπίτι!