J2us: Ο σπουδαίος τραγουδιστής που θα είναι αυτό το Σάββατο 12/11 στο stage - Τεράστιο λαϊκό γλέντι

Χαμός θα γίνει!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
J2us: Ο σπουδαίος τραγουδιστής που θα είναι αυτό το Σάββατο 12/11 στο stage - Τεράστιο λαϊκό γλέντι

Αυτό το Σάββατο αναμένεται να παρακολουθήσει το κοινό ακόμα ένα συναρπαστικό J2us show, με καλεσμένο έκπληξη! Υπενθυμίζουμε ότι όπως κάθε Σάββατο έτσι κι αυτό θα υπάρξει μια αποχώρηση (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι έφυγε πριν από μια εβδομάδα), αλλά μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή, διασκέδαση, χαρά και κέφι θα είναι τα στοιχεία που θα πρωταγωνιστήσουν!

Όλα αυτά θα τα ενισχύσει η παρουσία ενός μεγάλου ονόματος. Γεννήθηκε στην Κύθνο το 1957. Σε νεαρή ηλικία αποφασίζει να γίνει ναυτικός. Στα ταξίδια του έγραφε στίχους και μουσική και όλοι τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έπειτα από μερικά χρόνια αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Ξεκινάει από την επαρχία και συγκεκριμένα από τη Λιβαδειά και τη Χαλκίδα, γράφει τραγούδια σε μεγάλους ερμηνευτές εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του '80 ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις. Τη δεκαετία του '90 κάθε δίσκος του γίνεται χρυσός και πλατινένιος. Μέσα από τη δική του ζωή παίρνει τις εμπνεύσεις να δημιουργεί και έτσι παραμένει στην πρώτη κατηγορία των λαϊκών τραγουδιστών. Σύμφωνα με στοιχεία τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ή έχει δημιουργήσει για τον ίδιο ή για άλλους καλλιτέχνες έχουν ξεπεράσει τα 1000.

Επίσης έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία "Ο Ιπτάμενος Λαγός" και "Η απόλυτη ευτυχία του να μην υπάρχεις", το πρώτο αναφέρεται στις φιλοσοφικές αναζητήσεις του σε ένα παραμύθι για μεγάλους και το δεύτερο επιχειρεί μια πολύ δύσκολη προσέγγιση στα ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα ψυχής, πίστης και πνευματικότητας. Είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά. Ακόμα να καταλάβετε ποιος είναι;

Ποιος θα εμφανιστεί στο J2us αυτό το Σάββατο

Ο Σταμάτης Γονίδης φυσικά!